Gerard Depardieu Fotoğrafını Çeken Muhabiri Yumrukladı

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Katılım
28 Şub 2023
Mesajlar
25,147
Çözümler
1
Tepki puanı
3,317
Puanları
113
Yaş
35
Konum
Miuw
Cinsiyet
Kadın
Son yıllarda adı cinsel taciz ve saldırı suçlamalarında geçen Depardieu, bu kez Roma'da bir foto muhabirine saldırı suçlamasıyla gündem oldu.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Depardieu'nun bugün Roma'nın Via Veneto Caddesi'ndeki ünlü bir mekanda arkadaşlarıyla öğlen yemek yediği sırada, Barillari'nin fotoğraf çekmesinden rahatsız oldu ve foto muhabirini yumrukladı.

"SANIRIM BİR YERLERİMİ KIRDI"

Ülkede "paparazzilerin kralı" olarak tanınan Barillari, Messaggero gazetesine verdiği demeçte "Depardieu, yüzüme üç yumruk attı. Başım ağrıyor. Artık 15 yaşında değilim, 79 yaşındayım. Bugün şehirde taksicilerin grevi vardı. Ona gidiyordum. Via Veneto’da yürürken onu güzel bir hanımla görünce fotoğraflarını çektim. O bunu fark edince bana biraz buz attı ki bu ünlü insanlar için normaldir. Bu tarz şeyler yaparlar. Ancak daha sonra yanıma gelerek yüzüme 3 yumruk attı. Şimdi hastaneye gidiyorum sanırım bir yerlerimi kırdı. Bunu polise bildireceğim. Savaşsa savaş." ifadelerini kullandı.

Foto muhabirine yardım eden mekanın sahibi Piero Lepore de basına yaptığı açıklamada, bu tür sahnelerin eskiden yaşandığını, bugünkü olayla da adeta zamanda geriye gittiklerini söyledi.

1716356356774.png
 

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Katılım
22 Mar 2020
Mesajlar
5,735
Tepki puanı
2,002
Puanları
113
Konum
Aorist
Cinsiyet
Kadın
Bu adamin monte cristo kontu filmindeki performans, inanilmaz.
 

Eru

Platin Üye
Katılım
25 Tem 2023
Mesajlar
5,935
Tepki puanı
1,303
Puanları
113
Konum
Zz
Cinsiyet
Diğer
Vay arkadaş hiç beklemezdim böyle bir şey bu adamdan.
 
Üst Alt