🔴 Gece Atıştırmalığı

Barbara

Alkışlarla Yaşıyorum
Gümüş Üye
Gece geç saatlere kadar oturup acıktığınızda neler yersiniz ağırlık yapmayan?

🔴 Sözü @pumpkin hanıma verelim en önce

pumpkin

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Ben genelde gong yiyorum şu sarı olanlarından değişik bi tadı var :misshonk: ama o geçen bitti düz olan var o sarmıyor artık. Bugün gece saat 11 gibi hayvansal protein ağırlıklı bir yemek yedim ama çok değil o tuttu bu akşam beni. Gerçi 2 kupa kahve içtim biraz sütlü 4-5er şekerli. Şu an aç hissetmiyorum:dyg:
Salatalık falan tutmuyo akşam yemeği dengeli değilse. Bazen leblebi atıyorum ağzıma bastırıyo. Bazen bastırmıyo gidip yarım bazlamaya tereyağı sürüp yiyebiliyorum :misshonk:
Bitki çayları da tok tutuyor arkadaşlar. Gün içinde ve gece su tüketimine dikkat edilirse gece iştah kontrolü daha kolay oluyor.

Ama gece açlıklarının en temelinde fizyolojik değil duygusal açlık var. Eğer duygusal olarak bir doyuma ulaşamıyorsanız gece can sıkıntısından dönenip durup mutfağa sarıyorsunuz. Ben mesela kendimi gözlemliyorum bir şeyle meşgulken yemek yemeyi unuturum. Günün hangi öğünü olduğu fark etmez. Ama son yıllarda hipoglisemi ataklarım olmaya başladı en sonunda şeker hastası oldum. Çünkü yemek yemeyi unutturacak olaylar cereyan etmiyor artık hayatımda.. yine de bugünlerimize de şükür.. atlattık şekeri. Şimdi artık aldığımız bu gereksiz kiloları verme vakti :dyg:

Barbara

Alkışlarla Yaşıyorum
Gümüş Üye
Gerçekten bir insan açlığı bu kadar güzel anlar

Biz hep bizi anlamayan daktırların ezikliğindiğinde yaşadık

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Gözüm sürekli su yukarıdaki kırmızıya neden takılıyor? Neyse ben gece maden suyu içiyorum zorlar ise.

CaT

🎈
Board Admin
Salatalik hayalim, ama sonunda yine bi ciklat atarim agzima

AsteriX

DJ
bir kase yoğurt koyup yiyorum, ağırlık yapmak yerine mideyi de düzenliyor, açlığı da gideriyor

Üst Alt