Yav bu denmiyor kiben yatmaya gidiyorum, ahanda kanepe burada ister yat uyu istersen kapıyı biliyorsun giderken çek diyip yatarsın
Ben diyorum. hatta gelecek olanlara da gelin kapıyı açarım ama benim sizinle takılıcama söz veremem etrafı toplar gidersiniz diyorumYav bu denmiyor ki
Biraz daha uygun dil arıyorumBen diyorum. hatta gelecek olanlara da gelin kapıyı açarım ama benim sizinle takılıcama söz veremem etrafı toplar gidersiniz diyorum
sen madem otur daha.
hadin iii geceler seni bekleyemem ben
Gidecek yeri yoktur belki sorsanaBiraz daha uygun dil arıyorum
Evine dönsünGidecek yeri yoktur belki sorsana
yetersiz bilgi verip bizden taktik istemesen mi acabaEvine dönsün
Hayır kalmak istemiyor oturmaya gelmiş, oturduğu yerden kalkmıyoryetersiz bilgi verip bizden taktik istemesen mi acaba
belki eşiyle kavga etti
belki sende kalmak istiyor
git yoksa polis çağırcam de kesin gider
Ya ama ben senin yorumlarını özlemişim kiii @velevki 🙈Size misafir olunmaz ay :)))
İstenmeyen akraba için diyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBana anca en samimi en sevdiğim dostlarım gelebilir. Hani gözlerine bakman yeterli, tüm hikaye anlatmana gerek bile olmayanlar olur ya..
Uykum olunca haydı yallah diorum: ))
Bi def olup gidinde diebilirim, hatta dittirin gidin de olur: )
İyi ki varlar: )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.