İspanya’nın güney kesimlerinden gelen bir çorba olan Gazpacho soğuk içiliyor. Birçok restoranda içinde buz olarak servis edildiğini görebilirsiniz. Hem lezzetli hem de pratik olan bu lezzet için ihtiyacınız olan bir blender.
Pedro Almodovar’ın 1988 yapımı Mujeres Al Borde de Un Ataque de Nervios filmiyle ünlenen gazpacho bütün ülkede sevilerek tüketiliyor.
Malzemeler:
1 kilo domates
Yarım yeşil biber
Yarım salatalık
100 gram soğan
1 diş sarımsak
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
3 yemek kaşığı beyaz sirke
50 gram ekmek
Yapılışı:
Bütün malzemeleri bir blender içine alın ve karıştırın. Ardından ısıtın. Kıvam almasıyla gazpacho hazır! Soğuduktan sonra bir parça kızarmış ekmekle servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!
Pedro Almodovar’ın 1988 yapımı Mujeres Al Borde de Un Ataque de Nervios filmiyle ünlenen gazpacho bütün ülkede sevilerek tüketiliyor.
Malzemeler:
1 kilo domates
Yarım yeşil biber
Yarım salatalık
100 gram soğan
1 diş sarımsak
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
3 yemek kaşığı beyaz sirke
50 gram ekmek
Yapılışı:
Bütün malzemeleri bir blender içine alın ve karıştırın. Ardından ısıtın. Kıvam almasıyla gazpacho hazır! Soğuduktan sonra bir parça kızarmış ekmekle servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!