Flörtünüzün Eski Sevgilisine Yazması Aldatma Sayılır mı?

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Siz daha sevgili aşamasında değilken, o eski sevgilisine ümit verici şeyler yazarsa aldatmak sayılır mı?

Sexy I See You GIF

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Adam deniyor bir şeyle işte mfmd

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
neden yazsın ki ne sebeple yani
hadi arkadaş kalmış olsunlar sevgilisi yoksa ileitşim kursun olabilir medeni bulurum fakat yeni bir ilişkiye başladıysan sevgilini rahatsız etmeyecek şekilde kendine güncelleme yapmalısın. 🖤

Zeze

Gümüş Üye
neden yazsın ki ne sebeple yani
hadi arkadaş kalmış olsunlar sevgilisi yoksa ileitşim kursun olabilir medeni bulurum fakat yeni bir ilişkiye başladıysan sevgilini rahatsız etmeyecek şekilde kendine güncelleme yapmalısın. 🖤
medenilik değildir o aramasın arkadaş sofra kurulmuş yenilip içilmiş konu kapanmış çöpü karıştırmak lüzumsuz olur herkes kendi yoluna

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
medenilik değildir o aramasın arkadaş sofra kurulmuş yenilip içilmiş konu kapanmış çöpü karıştırmak lüzumsuz olur herkes kendi yoluna
Bazen bir ilişki yaşar anlaşamaz ve arkadaş kalırsın hiç mi güzel bir gün geçirmedin neden arkadaş olamayasın
çöp dediğin zaman sende onla beraber o ilişkiyi yaşadın çöp günler mi oluyor :(
Herhalde ben birine olan aşkım bitince nasıl bir sıfırlıyorsam asla bir his kalmıyor ondan böyle düşünebiliyorum.
yıllar önce eski sevgilim beni görmek istemişti gitmiştim esnaf mıyız bu nası konusma demişti.
Ne bekliyordu acaba :haha: :haha: :haha: :haha:

Zeze

Gümüş Üye
Bazen bir ilişki yaşar anlaşamaz ve arkadaş kalırsın hiç mi güzel bir gün geçirmedin neden arkadaş olamayasın
çöp dediğin zaman sende onla beraber o ilişkiyi yaşadın çöp günler mi oluyor :(
Herhalde ben birine olan aşkım bitince nasıl bir sıfırlıyorsam asla bir his kalmıyor ondan böyle düşünebiliyorum.
yıllar önce eski sevgilim beni görmek istemişti gitmiştim esnaf mıyız bu nası konusma demişti.
Ne bekliyordu acaba :haha: :haha: :haha: :haha:
sen çok iyi birisin @nunu maşallah sana . insanın hayatını bir yola benzetelim sürekli dönüp arkasına bakan bir insan bu yolda ne kadar sağlıklı ilerler ? tabi bu sav çürütüle bilir ama ikili bir ilişkide üçüncü diye bir kavram yok sadece iki kişilik..

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
sen çok iyi birisin @nunu maşallah sana . insanın hayatını bir yola benzetelim sürekli dönüp arkasına bakan bir insan bu yolda ne kadar sağlıklı ilerler ? tabi bu sav çürütüle bilir ama ikili bir ilişkide üçüncü diye bir kavram yok sadece iki kişilik..
Teşekkür ederim o senin iyi niyetin 🥰

zaten bekarlık için dedim arkadaş kalınabilrir diye yanlıs anlaşılmıymde :p
Tabiki yeni bir yaşam kuruyorken bir şeyleri geride bırakmalıyız.

chevy

Gümüş Üye
flörtün bir olayı yok ki. flört ettiğin kişinin sadece seninle flörtleştiğini sana kim söyledi ki. .))
aldatma sayılmaz. sevgililik evresine geçmen gerek.

Fluffy

🐼
Elmas Üye
flörtün bir olayı yok ki. flört ettiğin kişinin sadece seninle flörtleştiğini sana kim söyledi ki. .))
aldatmaya sayılmaz. sevgililik evresine geçmen gerek.
Doğru!
Herkese ışık yakar o ışığa kim daha çok yaklaşırsa onunla devam eder

Üst Alt