medenilik değildir o aramasın arkadaş sofra kurulmuş yenilip içilmiş konu kapanmış çöpü karıştırmak lüzumsuz olur herkes kendi yolunaneden yazsın ki ne sebeple yani
hadi arkadaş kalmış olsunlar sevgilisi yoksa ileitşim kursun olabilir medeni bulurum fakat yeni bir ilişkiye başladıysan sevgilini rahatsız etmeyecek şekilde kendine güncelleme yapmalısın. 🖤
Bazen bir ilişki yaşar anlaşamaz ve arkadaş kalırsın hiç mi güzel bir gün geçirmedin neden arkadaş olamayasınmedenilik değildir o aramasın arkadaş sofra kurulmuş yenilip içilmiş konu kapanmış çöpü karıştırmak lüzumsuz olur herkes kendi yoluna
sen çok iyi birisin @nunu maşallah sana . insanın hayatını bir yola benzetelim sürekli dönüp arkasına bakan bir insan bu yolda ne kadar sağlıklı ilerler ? tabi bu sav çürütüle bilir ama ikili bir ilişkide üçüncü diye bir kavram yok sadece iki kişilik..Bazen bir ilişki yaşar anlaşamaz ve arkadaş kalırsın hiç mi güzel bir gün geçirmedin neden arkadaş olamayasın
çöp dediğin zaman sende onla beraber o ilişkiyi yaşadın çöp günler mi oluyor
Herhalde ben birine olan aşkım bitince nasıl bir sıfırlıyorsam asla bir his kalmıyor ondan böyle düşünebiliyorum.
yıllar önce eski sevgilim beni görmek istemişti gitmiştim esnaf mıyız bu nası konusma demişti.
Ne bekliyordu acaba
Teşekkür ederim o senin iyi niyetin 🥰sen çok iyi birisin @nunu maşallah sana . insanın hayatını bir yola benzetelim sürekli dönüp arkasına bakan bir insan bu yolda ne kadar sağlıklı ilerler ? tabi bu sav çürütüle bilir ama ikili bir ilişkide üçüncü diye bir kavram yok sadece iki kişilik..
Bir gün iyi niyetli bir yorum yap beHer insan çok başka yaşayıp deneyimlemek lazım belki aynı anda 10 erkeği idare edebiliyordur
Böyle bilgileri öğrendik hep beraber hatta erkeklere çoklu deneyim tavsiye edildiBir gün iyi niyetli bir yorum yap be
neden kadın kötüleniyor linçliym mi seni
Övülecek yerde övüyoruz ayıp ediyonNunu ben olmasam sen sopanı çıkarırsın. Başak kadar eleştiremiyorsun tabi
yoo olması gereken@nunu @dinamickaygısız mesajlara dönünce içinde bir neşe olmuyor mu senin de nffn
Doğru!flörtün bir olayı yok ki. flört ettiğin kişinin sadece seninle flörtleştiğini sana kim söyledi ki. .))
aldatmaya sayılmaz. sevgililik evresine geçmen gerek.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.