ilerleyen dönemde altın kemer isteyecek gibisinBenim hediye anlayışım altın jfjxjx hadi flört dönemi madem ince zarif bir bileklik alabilirsin.
Başka şey alınca, para çöp oluyor gibi bana 🚬 altına zaafım var mfjxjxilerleyen dönemde altın kemer isteyecek gibisin
yemin ediyorum yatırımlıksın cjsjfsjdnsbBaşka şey alınca, para çöp oluyor gibi bana 🚬 altına zaafım var mfjxjx
Ucuz bir şey mi var yaa ne alırsa alsın neredeyse çeyrek altından pahalı olacak sonuçta az bir şey daha verip bileklik alsın, kolye alsın işte fmdmyemin ediyorum yatırımlıksın cjsjfsjdnsb
hatta direkt para versin dkwrjjsdnxUcuz bir şey mi var yaa ne alırsa alsın neredeyse çeyrek altından pahalı olacak sonuçta az bir şey daha verip bileklik alsın, kolye alsın işte fmdm
Eft kabul edilir fjxjxjhatta direkt para versin dkwrjjsdnx
evet yok , aslında var ama bilemedim bu kime hediye aldiğinla da ilgili biraz en azından sana hediye alacakların kafası şuan çok net cjxjdjxjEft kabul edilir fjxjxj
Tamam da ucuz bir şey var mı sen onu söyle
Çorap alsın herkes birbirine ya en azından giyilirevet yok , aslında var ama bilemedim bu kime hediye aldiğinla da ilgili biraz en azından sana hediye alacakların kafası şuan çok net cjxjdjxj
Çorap alsın herkes birbirine ya en azından giyilir
biri bana çorap alsa çok sevinirim ciddyim çoraplari çok seviyorumÇorap alsın herkes birbirine ya en azından giyilir
biri bana çorap alsa çok sevinirim ciddyim çoraplari çok seviyorum
pizza kucakta olacak tvde de yüzüklerin efendisi
Ayy beni sıcak bastı çorap giyemempizza kucakta olacak tvde de yüzüklerin efendisi
çorap giymeyince kendimi çıplak hissediyorum , fakirlik iste cisnnxndAyy beni sıcak bastı çorap giyemem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.