Ne kadar paran varBen eğlenilecek erkeğim. Benim paramı yiyip kullanıp atabilirsiniz
Bitene kadar ye işte napacan ne kadarını. Bitince bırakıp gidersin ehehe :)Ne kadar paran var
Taşınır, taşınmaz ne kadarın var bilmeden nasıl eğlenebilirimBitene kadar ye işte napacan ne kadarını. Bitince bırakıp gidersin ehehe :)
İban at göndereyim birazTaşınır, taşınmaz ne kadarın var bilmeden nasıl eğlenebilirim
Tarla, ev, arsa, tapusu alınmış mezar yeri, araba, karavan,iş makinası,devlete ödediğin yıllık vergi miktarı, işletme ruhsatı ne var ne yok başkaİban at göndereyim biraz
Ohooo.Tarla, ev, arsa, tapusu alınmış mezar yeri, araba, karavan,iş makinası,devlete ödediğin yıllık vergi miktarı, işletme ruhsatı ne var ne yok başka
Ohooo.
Sen tarla ev tapu soruyon. Sanki nikahına alacak.
İlk başta yazdım o kadar eğlenilecek erkeğim diye . Evlilikte nerden çıktıdemek eglenilecek degil evlenilecek birini ariyor @Chen cigimm
İlk başta yazdım o kadar eğlenilecek erkeğim diye . Evlilikte nerden çıktı
Kadınlar çok tuhaf azizim.bilmiyorum, gel parami ye diyince galiba kadinlarin aklina ev arasa araba geliyor böyle olunca da evlilik geldi aklma
Kadınlar çok tuhaf azizim.
Kadınlar kapatılsın diyelim mi ?
Misin ayrı canımaman allahim, bunu ilk diyen erkek olabilirmisin
moson ayro conommMisin ayrı canım
Rahatlayacaksanız kapatınKapatma düğmelerini aradım senin için de bulamadım ki
Valla kendim için değil sadece senin için
Bebeğim sen evlenilecek erkek istiyorsun :))Tarla, ev, arsa, tapusu alınmış mezar yeri, araba, karavan,iş makinası,devlete ödediğin yıllık vergi miktarı, işletme ruhsatı ne var ne yok başka
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.