Annesine yanlis adres verip tasindim desin.Kızlar tüyo verin ne cevap yazıyım kıza
Ama Türkiye'de o işler öyle olmuyor çiçeğimYalniz yasior ama erkek konusu tabu ailede.
Bana garip geldi biraz.
yani özgür ama o kadarda degil sanirim.
Sevgilim arada bende kaliyor dese daha makul dururdu : )
Ama Türkiye'de o işler öyle olmuyor çiçeğim
Kızların mezesi oluyorlar iffetini koruyamıyorlarErkekler..siz evlere atilmayacak kadar onurlusunuz!Lütfen bu oyunlara gelmeyin.
Yazik valla..inSan aciyorKızların mezesi oluyorlar iffetini koruyamıyorlar
Namuslu erkek kalmadı artık çiçeğim, hepsi eve atılıyor 🚬Yazik valla..inSan aciyor
Kapıdan buyur edip, bir adım önüne geçmesine izin verdiğinde sırtına sert bir tekme ile vurmak sûretiyle düşürüyorsun, çelme takarak da yapabilirsin evine erkek atmış oluyorsun. Yaz bunları çiçeğim, kimse vermez bu devirde böyle taktik kgkfkeve hiç erkek atmadım nasıl bişey acaba .d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.