Bilmiyorum orantılı gibi herşey ama dudak biraz dolgunlaşabilirdi.
Bende istiyorumestetik değil de hayatı formatlayıp baştan bşalayabiliyor muyuz
ama her gördüğünü isteyemezsin ki karar ver estetik mi baştan mı bşalamakBende istiyorum
Formatama her gördüğünü isteyemezsin ki karar ver estetik mi baştan mı bşalamak
mantıklı.Format
Sen söyle Sjsjsjmantıklı.
hadi o zaman napıyoz ?
ben bilsem sana mı sorarım aksdjasdSen söyle Sjsjsj
Boyunuz kaç @Küboo hanım?5 cm boyumu uzattirmak isterdim djsjdj
Boyunuz kaç @Küboo hanım?
İnsanlar her ne kadar normal dese de sanki bana kulaklarım hafif kepçe gibi geliyor.
158 😄🎈
Ahahah ablamın bir arkadaşı vardı.Tabi ben gelişim cağında olduğum için boyum 170'i geçmişti,uzun süre kendisini görmemiştim.Bir gün bizim eve geldiğinde cahillik işte "özlem abla senin boyunmu kısaldı" dememle kafama pet şişe yemem bir olmuştu.Sizi 5 santim kurtarmaz hocam,en az 11 santim gerekli. sgsfsg
5 cm kafi 😁 öyle bisey bana da olmustu yaa, ben bu ara fazla kilo verdim 52 Kiloya düstüm, birde yazin parmak arasi modaydi onlari giymistim, arkadasimin biride bana sormustu,kübo senin boyunmu kisaldi diye 🤨
Tabanı büyük spor türevi ayakkabılar giyiyor bu aralar kadınlar.Yani bir nevi moda sayılır.5 santimi kapatabilir.Lakin yaz dönemi veya tatil alanlarında bu açığı kapatmak zor. :)
Latife bir yana insanın kendisi ile barışık olması daha önemli.Başka derdiniz olmasın,ha 5 santim uzun,ha 5 santim kısa.Sizi seven öyle kabul etsin.
Ayh tatliş.158 😄🎈
Hic beğenmiyorum o ayakkabilarida, benimkide iste lüks istek.. minyon olmanin faydalarida cok 😁 hic bi yerde göze batmiyoruz mesela hdjsjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.