Bence gözü malda olana bir çiftin yaşayacağı bir durum. Her iki tarafta aşırı maddiyatçıdırBöyle bir görgüsüzlük yok ya
Geri istemeyi geçtim alınan verilen, yedirip içirilen vs konusu geçmesi bile çok çirkin.
Bu tip ilişkiden kurtulan olursa, sadaka versin ne büyük belayı atlattım diye :d
Hiç almasın o zaman. :d dellendim bakBence gözü malda olana bir çiftin yaşayacağı bir durum. Her iki tarafta aşırı maddiyatçıdır
İçinden gelen ile yatırım olarak alan çok farklı işte….Hiç almasın o zaman. :d dellendim bak
Manyak manyak işler jfjxjİçinden gelen ile yatırım olarak alan çok farklı işte….
Karsilikli net sekilde iletisim kurabilmeli insanlarManyak manyak işler jfjxj
Net ifade edince anlıyor musun peki?Karsilikli net sekilde iletisim kurabilmeli insanlar
Anlamak kolay iş, ben istekleri yerine getiremeyeceksem de bunu kabullenir söylerim bitecekse biter.Net ifade edince anlıyor musun peki?
Hayırlısı diyelimAnlamak kolay iş, ben istekleri yerine getiremeyeceksem de bunu kabullenir söylerim bitecekse biter.
Durduk yere pırlanta alıp zarara girmeyim mi diyorsun? Birlikte olduğun vakitlere değmez miydi sonuçta evlilik de garanti ilişki değilölü yatırım yapmamak gerektigini bir daha görüyoruz arkadaşlar , kimse tabii verdiğini istemez ama öyle her önüne gelene de her şey alınmaz.
Memlekette ölü yatırım sevdalısı bu kadar çok olduğu sürece bu kızlar kaz gözü ile daha çok bakar erkeklereölü yatırım yapmamak gerektigini bir daha görüyoruz arkadaşlar , kimse tabii verdiğini istemez ama öyle her önüne gelene de her şey alınmaz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.