Biri alsın yoksa bebek daha masraflıdüşük bütçeli sex başlığı mı ?
kondom taksın bunlar hap olayını kaldıramazBiri alsın yoksa bebek daha masraflı
Kondom, tercih değil konfor meselesi uchiha bey, o nedenle son anda bir kazaya sebep vermemekle zevki nerede sonlandıracağı konusunda karar sahibi erkek olduğu için hanımefendi ile birlikte eczaneye kadar gidecekler ve centilmen bir bey olarak ilacı alacaktır. Hanımların hepsi para kazanmıyor zorda bırakmamak gerek 💚kondom taksın bunlar hap olayını kaldıramaz
Kondom, tercih değil konfor meselesi uchiha bey, o nedenle son anda bir kazaya sebep vermemekle zevki nerede sonlandıracağı konusunda karar sahibi erkek olduğu için hanımefendi ile birlikte eczaneye kadar gidecekler ve centilmen bir bey olarak ilacı alacaktır. Hanımların hepsi para kazanmıyor zorda bırakmamak gerek 💚
yani ben bu soruyu soran kişinin ilişki üstünden konuştum , hani bu hapın ücretini kafaya takacak durumdalarsa komdom kullansınlar diye , yoksa genel olarak hem cinslerim kadınların refahını yükseltmek için elinden geleni yapacaklardır.@uchiha size söylüyorum gelinim sen anla
Uchiha beye yüklenmeyin ağlarım. Konuyu onun üzerinden anlatmış gibi oldu incitmeyin onu lütfen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.