Ertesi gün hapını Erkek mi Alır?

Alice

Altın Üye
kondom taksın bunlar hap olayını kaldıramaz
Kondom, tercih değil konfor meselesi uchiha bey, o nedenle son anda bir kazaya sebep vermemekle zevki nerede sonlandıracağı konusunda karar sahibi erkek olduğu için hanımefendi ile birlikte eczaneye kadar gidecekler ve centilmen bir bey olarak ilacı alacaktır. Hanımların hepsi para kazanmıyor zorda bırakmamak gerek 💚

Alice

Altın Üye
@uchiha size söylüyorum gelinim sen anla

Uchiha beye yüklenmeyin ağlarım. Konuyu onun üzerinden anlatmış gibi oldu incitmeyin onu lütfen

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
Kondom, tercih değil konfor meselesi uchiha bey, o nedenle son anda bir kazaya sebep vermemekle zevki nerede sonlandıracağı konusunda karar sahibi erkek olduğu için hanımefendi ile birlikte eczaneye kadar gidecekler ve centilmen bir bey olarak ilacı alacaktır. Hanımların hepsi para kazanmıyor zorda bırakmamak gerek 💚
@uchiha size söylüyorum gelinim sen anla

Uchiha beye yüklenmeyin ağlarım. Konuyu onun üzerinden anlatmış gibi oldu incitmeyin onu lütfen
yani ben bu soruyu soran kişinin ilişki üstünden konuştum , hani bu hapın ücretini kafaya takacak durumdalarsa komdom kullansınlar diye , yoksa genel olarak hem cinslerim kadınların refahını yükseltmek için elinden geleni yapacaklardır.

Ayrıca linçlenmeme razı olamaman beni çok duygulandırdı 😅

Börteçine

Bronz Üye
Arkadaşlar, çocuk yapın, üreyin, türeyin. Türeyiş destanımızı ne çabuk unuttunuz? Biz Ergenekon'dan böyle mi çıktık? Hadi göreyim sizi yiğitlerim. Patır patır gelsin kurt yavruları.

Üst Alt