Tabii ki herkes ilişkisinin nasıl başladığını ve ne için devam ettiğini biliyor. Yanından geçerken aşk yaşadığını umduğun biriyle de sonuç aynıkonuşmasında haklı olduğu kısımlar var fakat erkeklerin uçkuruyla sevme konusu kadınların meyledeceği motivasyonuyla popülist bir söylem olmuş , bir kadının şunu sorması lazım önce ( konu gereği kadın dedim erkekte olabilir ) bu adam beni neden seviyor , bu ilişki nasıl başladı vs gibi ilişkinin big bangini aramalı cevap orada. Sizi instaya attiğiniz göt fotolarından dolayı bulup başlayan bir ilişkiniz varsa ya da durduk yere yanınıza gelip öyle spontane gelişmiş bir ilişkiniz varsa sanırım uçkur mağduru olma ihtimaliniz yüksek ki zaten bunu biliyorsunuz , yemeyelim birbirimizi. Doğal habitatınızda gelişen bir ilişki ise ya da zaman geçirdiğiniz bir yaşam alanında bir tanışıklığin peşi sıra gelişmişse işlerin değişme ihtmali var. biraz uzattim sabah sabah idare edin
kapıya kadar eşlik ediliyor mu ?Tabii ki herkes ilişkisinin nasıl başladığını ve ne için devam ettiğini biliyor. Yanından geçerken aşk yaşadığını umduğun biriyle de sonuç aynı
Nitekim biri başlangıçta diğeri ilerleyen safhada aynı kapıya çıkıyor
Aldığın yere bırakıyorsun bir süre sonra tadı kaçıyor çünkükapıya kadar eşlik ediliyor mu ?
sonra çapkın erkelerAldığın yere bırakıyorsun bir süre sonra tadı kaçıyor çünkü
Her iki cinsiyet için de durum öyle beğenmeyen iade etsin jggjxjsonra çapkın erkeler
Çok komik matrak 😃Yine konu çükümüze gelmiş
Oturduğum yerde guluyorumKahraman Tazeoğlu’na o romantik şiirlerini ve kitaplarını uçkuru yazdırmış o zaman.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.