çünkü risksiz, trip yok, çene yok, güvenli, niyet açık, ilgi çeşmesi gibi davranmaya gerek yok.
Spontane gelişen karşılaşmalardan bahsediyorum, hayat kadınlarından değil.
Güvenli: )))
Evet güvenli. Meyhanede tanışmıyoruz, kiralamıyoruz ya da yol kenarından toplamıyoruz ki hıv testi yapalım.
Etkileşim kurup işimize gelirse çıkıyoruz, koca koca insanlar olarak tabi. Cahil cuhela zaten katlanamaz bize.
: ) sadece onlara mı hiv testi yapılıyor yaa: ) ve güvenli demek sadece hiv mi
Ben onu da beceremiyom.
Takılmalık kıza aşık olmuştum.
Kız da şaşırdı mal herhalde diye düşünmüştür.
Ay dur çekirdek alayım geleyim noluyo noluyo 🤣🤣🤣🤣Neler okuyorum ben böyle vay canınaaa ne hayatlar ne olaylarrr
Ay dur çekirdek alayım geleyim noluyo noluyo 🤣🤣🤣🤣
İnternetim gelsinde 😹😹😹Çay çekirdek yapalım bi gün yayın açta Müge anlılık olaylar çıkabilir dkkdkdd
İnternetim gelsinde 😹😹😹
Kedi anlılık olaylar olsun müge ablanın olaylar bizi yorar 😹😹😹
Müracat ücreti vardır falan başımıza iş almayalım 😹Onun için @SatanistKesenKedi ye müracaat edeceğiz 🐈⬛ 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.