Bizden kaynaklı bir durum değil Sevgili @Chen hanımcım. Fotografların yüklü olduğu siteden bizzat silinmişAaaa AA onca fotoğrafa yine ne olmuş @HolySpectre kaç günlerdir görünüyordu bir yerleri mi kurcaladın sayın adminim
Ben ne çok ugraşmiştim onlar için.... Yazıklar olsun yaBizden kaynaklı bir durum değil Sevgili @Chen hanımcım. Fotografların yüklü olduğu siteden bizzat silinmiş
Bu kombin işleri hep sizin uzmanliğinizdi @Morsalkım hanımciğim 🥰Hem cool hem sade bu canına yandığım oduncu gömleği..Gel gelelim resimler yok.dd
Ahh sevgili @Chen hanımcığım. Resimleri yüklediğin web sitesi yeni bir karar almış. Yüklenen resimleri 1 hafta süre den sonra silme kararı almış. hukuksal nedenlerden ötürü. Bundan mütevellit; yüklemiş olduğun resimler artık yoklar. Yani bu fotografları eğer bulabilirsen başka bir çözüm bulabiliriz 😘Bu kombin işleri hep sizin uzmanliğinizdi @Morsalkım hanımciğim 🥰
El atabilirsiniz konuya 😁
Resimler de @HolySpectre teknik bilgisini konuşturması lazım ben tek tek tek yüklemiştim Bi sabah geldim hepsi yok olmuş
Az mi sabahladık Forumlarda.... Sirf tenhada yalnız kalma diye son harf oyunu oynardım njxjxxBak beni çızgımdan vurdun @Chen
Buralar da senin olabilir Biz haziriz
Uzmanliğinizdan istifade etmemizi istersiniz benceOralarda dediğim yani belli konular dedim ya, yer mekan demedimmm.: p
Uzmanliğinizdan istifade etmemizi istersiniz bence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.