Erkekler Bunu Neden Yapar? 👬

Fluffy

🐼
Elmas Üye

chevy

Gümüş Üye
Başka birinden yediği kazığın acısını senden çıkarıyordur demek isterdim.

simbat

Gümüş Üye
Bunun tek bir izahi var. Baska hic bir sey olamaz.direkt abazanliktan kaynakli. Baska kiz bulamadikca libidosu ayyuka cikar o da Eski sevgilisine doner. Sonra libidoyu koreltir gider o arada yurumedigi kiz kalmaz ama bulamayinca yine geri doner

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bunun tek bir izahi var. Baska hic bir sey olamaz.direkt abazanliktan kaynakli. Baska kiz bulamadikca libidosu ayyuka cikar o da Eski sevgilisine doner. Sonra libidoyu koreltir gider o arada yurumedigi kiz kalmaz ama bulamayinca yine geri doner
Seni forumun aşk işleri sorumlusu ilan edeceğim 👌

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bence iyi bir fikir degil. Chen. Ben milleti yoldan cikartirim. Grup filan oluruz. İsin sonu iyi yerlere gitmeyebilir. Ama frenk masun saf cocugu anadolunun o yapar bak
@Frenk bize Yanlış şeyler öğretiyor :d erkeklere çalışıyor ajan olduğundan şüpheliyim

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Yooo oyle bi sey olsaydi ben sana haber ucururdum. Erkekler dunyasi bu siralar sessizlik icinde. Yilbasi var ya masraf olmasin diye göze batmamaya calisiyolar
Özel gün mü biter yaa yılbaşı bitse hemen arkasından sevgililer günü var

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
bu muhabbet tam olarak şöyle gerçekleşmiştir
kızın sorunlu hareketlerinden bıkan çocuk ayrılmıştır. Sonra kız aradan zaman geçince arayıp bi sesini duyayım falandan girip üstün manipülasyon yeteneğiyle çocuğu tekrar ağlarına düşürmüştür fakat aynı tepkime farklı ürün vermeyeceğinden sonuç değişmemiştir. ben şuna inanıyorum bir ilişkiye gerçekten son noktayı koyan kadındır eğer o bitirmemişse bitmez.

Üst Alt