Seni forumun aşk işleri sorumlusu ilan edeceğim 👌Bunun tek bir izahi var. Baska hic bir sey olamaz.direkt abazanliktan kaynakli. Baska kiz bulamadikca libidosu ayyuka cikar o da Eski sevgilisine doner. Sonra libidoyu koreltir gider o arada yurumedigi kiz kalmaz ama bulamayinca yine geri doner
Bence iyi bir fikir degil. Chen. Ben milleti yoldan cikartirim. Grup filan oluruz. İsin sonu iyi yerlere gitmeyebilir. Ama frenk masun saf cocugu anadolunun o yapar bakSeni forumun aşk işleri sorumlusu ilan edeceğim 👌
@Frenk bize Yanlış şeyler öğretiyor :d erkeklere çalışıyor ajan olduğundan şüpheliyimBence iyi bir fikir degil. Chen. Ben milleti yoldan cikartirim. Grup filan oluruz. İsin sonu iyi yerlere gitmeyebilir. Ama frenk masun saf cocugu anadolunun o yapar bak
Yooo oyle bi sey olsaydi ben sana haber ucururdum. Erkekler dunyasi bu siralar sessizlik icinde. Yilbasi var ya masraf olmasin diye göze batmamaya calisiyolar@Frenk bize Yanlış şeyler öğretiyor :d erkeklere çalışıyor ajan olduğundan şüpheliyim
Özel gün mü biter yaa yılbaşı bitse hemen arkasından sevgililer günü varYooo oyle bi sey olsaydi ben sana haber ucururdum. Erkekler dunyasi bu siralar sessizlik icinde. Yilbasi var ya masraf olmasin diye göze batmamaya calisiyolar
İste o yuzden biz buna kis uykusu diyoruz marta kadar ....Özel gün mü biter yaa yılbaşı bitse hemen arkasından sevgililer günü var
Yine aydınlattın bizi üstadİste o yuzden biz buna kis uykusu diyoruz marta kadar ....
Bilemedigiz yer olursa sorun....cekinmeyin... :))))Yine aydınlattın bizi üstad
Bence iyi bir fikir degil. Chen. Ben milleti yoldan cikartirim. Grup filan oluruz. İsin sonu iyi yerlere gitmeyebilir. Ama frenk masun saf cocugu anadolunun o yapar bak
bu muhabbet tam olarak şöyle gerçekleşmiştir
ben şuna inanıyorum bir ilişkiye gerçekten son noktayı koyan kadındır eğer o bitirmemişse bitmez.
Yoldan cikanlar tarikatinin ilk uyesi oldun mujde cherry.bizi yoldan cikart @simbat : )
Yoldan cikanlar tarikatinin ilk uyesi oldun mujde cherry.
Sag kolun felan mi oldum ; )
[/QUOTEfark etmez sen kadin oldugun icin arkamda da durabilirsin :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.