Erkek Kankamla Fazla Samimi Olmak Yanlış mı?

Fluffy

🐼
Elmas Üye

Vera

Altın Üye
Arkadaşlık bir yere kadar evet de kanka ayrı mevzu. Kanka boyutu yediğin, içtiğini, giydiğin, çıkardığın, sövdüğü, dövdüğün her şey birleşiyor. Erkekle ya da erkek için de kadınla bunlar olunca iş başka boyuta geçiyor. Sonra çöp.

Tupac

Gümüş Üye
Arkadaşlık bir yere kadar evet de kanka ayrı mevzu. Kanka boyutu yediğin, içtiğini, giydiğin, çıkardığın, sövdüğü, dövdüğün her şey birleşiyor. Erkekle ya da erkek için de kadınla bunlar olunca iş başka boyuta geçiyor. Sonra çöp.
Etek giymezse erkek sorun yok. Bence yanılıyorsun ya

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bence bir mahsuru yok sevişebilirsin :d hani işin sonu biraz öyle gibi hiç de sevmem el kol şakası adı altında cıvıklaşmayı

Tupac

Gümüş Üye
Sanirsam bu konuda ikimizin deneyimleri farklı. Olabilir.
Benim dostum,arkadaşım,kankam olan karşı cinsler oldu ve var. Lakin ne benden ne ondan bu tarz tepkileri görmedim. Seçmek önemli olabilir. Serefsiz biri ile olursan dediğin olabilir ama bunun farklı versiyonlarını aynı cinsiyettende görebilirsin

Vera

Altın Üye
Benim dostum,arkadaşım,kankam olan karşı cinsler oldu ve var. Lakin ne benden ne ondan bu tarz tepkileri görmedim. Seçmek önemli olabilir. Serefsiz biri ile olursan dediğin olabilir ama bunun farklı versiyonlarını aynı cinsiyettende görebilirsin
Haklısın. Bir önceki postta dediğim gibi deneyim farkları:) bana çürük domatesler denk gelmiş de olabilir.

Üst Alt