o niyeErkekle kanka olunmaz.
Arkadaşlık bir yere kadar evet de kanka ayrı mevzu. Kanka boyutu yediğin, içtiğini, giydiğin, çıkardığın, sövdüğü, dövdüğün her şey birleşiyor. Erkekle ya da erkek için de kadınla bunlar olunca iş başka boyuta geçiyor. Sonra çöp.o niye
Etek giymezse erkek sorun yok. Bence yanılıyorsun yaArkadaşlık bir yere kadar evet de kanka ayrı mevzu. Kanka boyutu yediğin, içtiğini, giydiğin, çıkardığın, sövdüğü, dövdüğün her şey birleşiyor. Erkekle ya da erkek için de kadınla bunlar olunca iş başka boyuta geçiyor. Sonra çöp.
Sanirsam bu konuda ikimizin deneyimleri farklı. Olabilir.Etek giymezse erkek sorun yok. Bence yanılıyorsun ya
Benim dostum,arkadaşım,kankam olan karşı cinsler oldu ve var. Lakin ne benden ne ondan bu tarz tepkileri görmedim. Seçmek önemli olabilir. Serefsiz biri ile olursan dediğin olabilir ama bunun farklı versiyonlarını aynı cinsiyettende görebilirsinSanirsam bu konuda ikimizin deneyimleri farklı. Olabilir.
Haklısın. Bir önceki postta dediğim gibi deneyim farkları:) bana çürük domatesler denk gelmiş de olabilir.Benim dostum,arkadaşım,kankam olan karşı cinsler oldu ve var. Lakin ne benden ne ondan bu tarz tepkileri görmedim. Seçmek önemli olabilir. Serefsiz biri ile olursan dediğin olabilir ama bunun farklı versiyonlarını aynı cinsiyettende görebilirsin
çürükleri kes , yola devamHaklısın. Bir önceki postta dediğim gibi deneyim farkları:) bana çürük domatesler denk gelmiş de olabilir.
Bende öyle bir şans var ki @Tupac bu defa da başka şeylere denk gelirim. En iyi yol bildiğin yok😅 ben ordan devam.çürükleri kes , yola devam
Kolay gelsinBende öyle bir şans var ki @Tupac bu defa da başka şeylere denk gelirim. En iyi yol bildiğin yok😅 ben ordan devam.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.