Bizde bozulduk tatlış, hepimizde ayarlar kaçıkKendisi mi kaliteliymiş :)
Laflara bak…
Kızların kalitesine de kefil mi acaba :)
SustumBizde bozulduk tatlış, hepimizde ayarlar kaçık
Siyahla pekisokakta gri eşofmanla gezen erkek başka şeyler peşindedir...........
halk arasında öyle tanımlandığı için spesifik renk belirttim ama kendi mahremi haricinde kamu içerisinde eşofmanla gezen erkeklerin tamamı red flagtır.......Siyahla peki
sokakta taytla gezen kız?halk arasında öyle tanımlandığı için spesifik renk belirttim ama kendi mahremi haricinde kamu içerisinde eşofmanla gezen erkeklerin tamamı red flagtır.......
Parktaki bankalara Adana oturuşu yaparak çekirdek mi çitlersokakta gri eşofmanla gezen erkek başka şeyler peşindedir...........
evet, erkeği de bunun aynısı işte........sokakta taytla gezen kız?
onlar zararsız ya, kendi alt kültürlerinde bir moda sayılır........ ben kafe kafe gezenler için diyorum........Parktaki bankalara Adana oturuşu yaparak çekirdek mi çitler
Akıllı erkek yirimonlar zararsız ya, kendi alt kültürlerinde bir moda sayılır........ ben kafe kafe gezenler için diyorum........
Erkekler fiziki olmasa da komple disilesiorlar artık..
Tripler, kadin gibi nazlanmalar vidi vidi , tembellikler .. hele hele küsmeler..
Her erkek degil ama gittikce bu türler cogalior.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.