Erkek Ayağı kokuyornasil sevmek bu..
neden özel olarak sevilsin ki..
Sevgilim ise sacinin teline kadar severim , o baska ; )
Yoksa sen mehdi misinAyak demişken, benim sağ ayağımın üstünde Türkiye haritalı doğum lekesi var. Hatta sağ alt tarafta musul kerkükte çıkmış.
Gençken kızlar hep çıkar göster diyorlardı ben de açar gösterirdim.
Ama kokuda zaten fetişin bir parçası değil mi?Erkek Ayağı kokuyor
Erkek Ayağı kokuyor
Yok adım EmreYoksa sen mehdi misin
Gerçek mi bu? Kokusuyla birlikte mi seviyorlar ayağıAma kokuda zaten fetişin bir parçası değil mi?
Zevklerimiz burada ayrılıyor şekerimbenim sevgilimse kokmaz : ) bakimina kadar yaparim la ; )
Kokusu dahilmiş sevgiye @Egolu söyledisevdiginin insanin ayagini sevmek baska,, festislik nalaka ya: )
Hepsi için diyemem ama bu kişi kokuyuda seviyor ki koklamak ile ilgili de yazmış.Gerçek mi bu? Kokusuyla birlikte mi seviyorlar ayağı
Çok gözüm çık okuma bunları yerinden çık
Kokusu dahilmiş sevgiye @Egolu söyledi
Seni alan yaşadı o zaman denebilir mi?benim sevgilimse kokmaz : ) bakimina kadar yaparim la ; )
Çok net bir cevap.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.