Soru Erkeğe 14 Şubat Hediyesi Ne Alınır?

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Altın Üye
Erkeklere hediye almak niye zorsa

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Bu soruya müzmin bekar olmayan ya da erkek olanlar yazsa daha mantıklı ama… Benim neyim eksik canım.

Belli bir yaşa geldiğimden ve içinde bulunduğumuz zamandan olsa gerek, artık insanların pek fazla materyal ihtiyaçları yok.
İhtiyaç karşılayacak bir hediye alamıyoruz o yüzden. Karşı tarafın özellikle istediği bir şey de yoksa ve el emeği göz nuru bir şey de hazırlayamayacaksak, özel günlerde “deneyim” armağan edilebileceğini düşünüyorum.
Birlikte güzel anı olabilecek deneyimler olabilir… Bir konsere, oyuna, maça bilet gibi şeyler herhalde güzel olur.

Eru

Platin Üye
Bu foruma gelmeden önce sen bana daha sevimli bir çocuk olarak gözüküyordun 😏

Bu soruya müzmin bekar olmayan ya da erkek olanlar yazsa daha mantıklı ama… Benim neyim eksik canım.

Belli bir yaşa geldiğimden ve içinde bulunduğumuz zamandan olsa gerek, artık insanların pek fazla materyal ihtiyaçları yok.
İhtiyaç karşılayacak bir hediye alamıyoruz o yüzden. Karşı tarafın özellikle istediği bir şey de yoksa ve el emeği göz nuru bir şey de hazırlayamayacaksak, özel günlerde “deneyim” armağan edilebileceğini düşünüyorum.
Birlikte güzel anı olabilecek deneyimler olabilir… Bir konsere, oyuna, maça bilet gibi şeyler herhalde güzel olur.

Bana laf sokuyorsun sonra "deneyim" diyorsun. Ben ne diyorum? Ben de aynısını diyorum. :D

Hem ben değişmedim. Sadece bu foruma adım attığımda aklımı yitiriyorum niyeyse. :D

• Haha
Tepkiler: Tuz

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Bana laf sokuyorsun sonra "deneyim" diyorsun. Ben ne diyorum? Ben de aynısını diyorum. :D

Hem ben değişmedim. Sadece bu foruma adım attığımda aklımı yitiriyorum niyeyse. :D
Biliyorsun, çoklu alıntı falan severim. Ama sırf şu yorumu yapma diye ayrı ayrı yazdım yazacaklarımı… Ama yok… Yine de kaçış yok…
@Nobody bu forumu zemzemle yıkasın. Yoksa iflah olmıcan 😄

Ah… Erkeklere sevgililer gününde zemzem suyu armağan edin hanımlar. Lazım onlara.

• Haha
Tepkiler: Eru

Eru

Platin Üye
Biliyorsun, çoklu alıntı falan severim. Ama sırf şu yorumu yapma diye ayrı ayrı yazdım yazacaklarımı… Ama yok… Yine de kaçış yok…
@Nobody bu forumu zemzemle yıkasın. Yoksa iflah olmıcan 😄

Ah… Erkeklere sevgililer gününde zemzem suyu armağan edin hanımlar. Lazım onlara.

Bu forum mekkeydi de ben müşriklik yaparak gelmedim ki? :D
Bu forum amısterdam. Amısterdam'a adım atınca en kral mümin bile olsan hafif bozulursun. :D

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Bu forum mekkeydi de ben müşriklik yaparak gelmedim ki? :D
Bu forum amısterdam. Amısterdam'a adım atınca en kral mümin bile olsan hafif bozulursun. :D
Bu işin içinden de pirüpak çıktın ya, şaşkınlık içerisinde tebrik ediyorum.
Bravo Kas GIF by TRT

• Haha

dinamickaygısız

Platin Üye

Beyler aynen böyle yapın
Size alacakları max hediyeler parfüm, saat, kravat vs dir. Tüm sorunları üzerinize yığan her şeyi erkekten bekleyen bu tip insanları ilişkinizde kolay tanıyın :honk:

• Sad
Tepkiler: Tuz

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Altın Üye

Var bu forumda çılgınca şeyler serbestliğin verdiği özgürlük diyorum ben ona

• Haha
Üst Alt