Erkeklere hediye almak niye zorsa
Aslında gün sonu öyle oluyor muş mantıklı geldi .. 2025 sevgililer günün de öyle.. Al gülüm ver gülüm jdksErkeğe hediye alınmaz.
Verilir..
Bu foruma gelmeden önce sen bana daha sevimli bir çocuk olarak gözüküyordun 😏Erkeğe hediye alınmaz.
Verilir..
Bu foruma gelmeden önce sen bana daha sevimli bir çocuk olarak gözüküyordun 😏
Bu soruya müzmin bekar olmayan ya da erkek olanlar yazsa daha mantıklı ama… Benim neyim eksik canım.
Belli bir yaşa geldiğimden ve içinde bulunduğumuz zamandan olsa gerek, artık insanların pek fazla materyal ihtiyaçları yok.
İhtiyaç karşılayacak bir hediye alamıyoruz o yüzden. Karşı tarafın özellikle istediği bir şey de yoksa ve el emeği göz nuru bir şey de hazırlayamayacaksak, özel günlerde “deneyim” armağan edilebileceğini düşünüyorum.
Birlikte güzel anı olabilecek deneyimler olabilir… Bir konsere, oyuna, maça bilet gibi şeyler herhalde güzel olur.
Biliyorsun, çoklu alıntı falan severim. Ama sırf şu yorumu yapma diye ayrı ayrı yazdım yazacaklarımı… Ama yok… Yine de kaçış yok…Bana laf sokuyorsun sonra "deneyim" diyorsun. Ben ne diyorum? Ben de aynısını diyorum.
Hem ben değişmedim. Sadece bu foruma adım attığımda aklımı yitiriyorum niyeyse.![]()
Biliyorsun, çoklu alıntı falan severim. Ama sırf şu yorumu yapma diye ayrı ayrı yazdım yazacaklarımı… Ama yok… Yine de kaçış yok…
@Nobody bu forumu zemzemle yıkasın. Yoksa iflah olmıcan 😄
Ah… Erkeklere sevgililer gününde zemzem suyu armağan edin hanımlar. Lazım onlara.
Bu işin içinden de pirüpak çıktın ya, şaşkınlık içerisinde tebrik ediyorum.Bu forum mekkeydi de ben müşriklik yaparak gelmedim ki?
Bu forum amısterdam. Amısterdam'a adım atınca en kral mümin bile olsan hafif bozulursun.![]()
İşim bu teşekkür ederimBu işin içinden de pirüpak çıktın ya, şaşkınlık içerisinde tebrik ediyorum.
![]()
Nerden buldun onu çabuk söyle annesi başka yapmış mı ondanAdam hediye almayı sevmiyor hediye etmeyi seviyor. E bana da kabul etmek düşer sdhfkg
Nerden buldun onu çabuk söyle annesi başka yapmış mı ondan
Var bu forumda çılgınca şeyler serbestliğin verdiği özgürlük diyorum ben onaBana laf sokuyorsun sonra "deneyim" diyorsun. Ben ne diyorum? Ben de aynısını diyorum.
Hem ben değişmedim. Sadece bu foruma adım attığımda aklımı yitiriyorum niyeyse.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.