Hiç mi?Sürmedi.
Hiç sevgilim olmadı ki.Hiç mi?
Ne olacak şimdi? Hiç aldatılmadın, hiç terk edilmedim, hiç terk etmedin, hiç kapris yemedin, bir kız sana hiç dokunmadı, bebeksi konuşup naz yapmadı, kıza hediye almadın, kız bile öpmedin öyle mi?Hiç sevgilim olmadı ki.
Evet.Ne olacak şimdi? Hiç aldatılmadın, hiç terk edilmedim, hiç terk etmedin, hiç kapris yemedin, bir kız sana hiç dokunmadı, bebeksi konuşup naz yapmadı, kıza hediye almadın, kız bile öpmedin öyle mi?
Şanslı hissediyor musun?
Bir şey hissetmiyorum.Şanslı hissediyor musun?
Sen hiç sevilmedin mi?Bir şey hissetmiyorum.
Nasıl yani?Sen hiç sevilmedin mi?
Bir aşk yaşamadıysan bir sevgilin yoksa bir kızın kalbine girmedin mi hiçNasıl yani?
Onu tam bilemem ama hiç öyle bir itiraf almadım.Bir aşk yaşamadıysan bir sevgilin yoksa bir kızın kalbine girmedin mi hiç
Gerçi sevgilimin olması şu anlık pek istediğim bir şey değil.Onu tam bilemem ama hiç öyle bir itiraf almadım.
Yasağı kim koyduDostum senin işin çok zor ya
staja falan bari başla sonra ofis boy vs derken ilişki de de tetcrübeli aranıyor artık
ben gelirken konuya bir bit yeniii varadır kesin diyerek geldim ama cidden aşk ilişkisinden söz ediliyormuş
benim konuşmam yasak bu konularda
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.