Neğğğ 6 mı yuhSıçtığım b*ka bakıyorum
Bugün 6 ayakkabı aldım
Boğa parayı sever harcamayı da sever ama daha dengeli gideceğini düşünüyorumYanlışlık var. Orada Boğa burcu neden yok?
İkimiz bir araya gelsek ekonomiyi canlandirabiliriz kanaatindeyimEvet bu aralar çok harcıyorum ;d
Diyorsun :)İkimiz bir araya gelsek ekonomiyi canlandirabiliriz kanaatindeyim
Ben demiyorum, videodaki ablaya gore oyle olmali. Dansoz falan oynatiriz, basariz paralari gibiiiDiyorsun :)
Dansöz sevmem başka bir şey olsun.Ben demiyorum, videodaki ablaya gore oyle olmali. Dansoz falan oynatiriz basari paralari gibiii
O zaman sen söyle bir sey ben hakkimi kullandim 😁Dansöz sevmem başka bir şey olsun.
Tabii en kolay aklına sadece dansöz gelir 😂O zaman sen söyle bir sey ben hakkimi kullandim 😁
Aslinda aklima, "bas bas paralari leylaya" şarkisi gelmisti. Oradan yola cikmistim.Tabii en kolay aklına sadece dansöz gelir 😂
Şu an pek bir şey gelmiyor aklıma gelince söylerim.Aslinda aklima, "bas bas paralari leylaya" şarkisi gelmisti. Oradan yola cikmistim.
Ama senin fikrini de merwk ettimm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.