Yay olabilir misin yada aslan belki de SuatKova mıyım ben acaba. Ben de öyleyim.
Fişeğim ben fişek.Yay olabilir misin yada aslan belki de Suat
Sana zengin bir hanım bulalım, borçlarını öderDeğişiklik olsun biraz . Ben pinti olmaya karar verdim . 3 kredi kartını ödemeye yetişemiyorumdur
O sırada kredi kartı olmayan ben 🤣Sana zengin bir hanım bulalım, borçlarını öder
Farkında olmadan limitleri çok yükselmiş. 150 K kim ben kim. 150 K olan kartın birini borç yapılandırdımSana zengin bir hanım bulalım, borçlarını öder
O nasıl farkında olmamak...Farkında olmadan limitleri çok yükselmiş. 150 K kim ben kim. 150 K olan kartın birini borç yapılandırdım
Otomatik limit arttırımları açık kalmışO nasıl farkında olmamak...
Ben 1 kuruş harcayacak olayım tık kontrol ediyorum..
Rahatlığa bak :d
Düzenli ödeme var,sicil temizse artar..Otomatik limit arttırımları açık kalmış
Ülke şartlarında çok değilFarkında olmadan limitleri çok yükselmiş. 150 K kim ben kim. 150 K olan kartın birini borç yapılandırdım
Adamlar geziyor, yiyor, içiyor keyfine bakıyor Yay harcamasın da kim harcasınYay yay yay yay hdhdhd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.