Düzelttim onu Başak silinmişti. ^^En az aldatan burç? 12. Şık boş kalmis..
Balik olabilir 🫣
Tüh balik 7. Siradaymis.. neyse yine ortalardayiz
keşke atmasan dram içeriyor bu mesajAhhh bee hep de Aslan ve Koçlar çekerdi beni.. 1. 2. Imzami atarim 🚬
Koç aldatıyor filan falan diyenin2- DÜRTÜLERİNE ENGEL OLAMAYAN KOÇ BURCU
Son derece dürtüsel olan Koç burçlarının yüzde 34'ü aldatmaya yatkın.
Demek ki sen aldatmayan kısımdasınKoç aldatıyor filan falan diyenin
Ağzına çarparım bunu
çok sadığız çoook
Aleyküm selaağğmm AH KAFAM YA NAPIYORSUN 🤣🤣🤣🤣Koç konuya girer ; SELAMUN ALEYKÜM Sjsjssj
Napıym benim suçum ne hep yalan söyleyen burçdaşlarınıza denk geldim 🥲Hak edene hakkı teslim edilir....
Koç burçları ele avuca gelmez. Ama evet bu konuda mütevazi olmayacağım neysem oyum yalan çok tercih ettiğim bişey değil. Eğer şerefsizlik yapıyor isem yapıyorum derim yani ve bu sadece benim sorunum olur :)Napıym benim suçum ne hep yalan söyleyen burçdaşlarınıza denk geldim 🥲
Ayaklı yalan makinası gibi
Bi sen varsın koç burcu sevdiğim şuan hayatımda başka koç arkadaş akraba yook 🤣🤣🤣
1/3 lük kısma denk gelmişsinDemek ki sen aldatmayan kısımdasın
Bana göre listenin 1. Sırası koç 😯
İyi de ben size yönelik bir suçlama içinde değilim ki1/3 lük kısma denk gelmişsin
Bizim suçumuz ne
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.