I ıhh…
Hiç bir iş teklifim, saçmalıkta videodakini geçemez. Pas…
Sen bunu bana o gün niye söylemedin?! 😁Hatırlıyor musun sen ben annen falan yemek yiyorduk bir tesiste. Ben annen için gazete almaya gitmiştim.
O markette de bir gayin iltifatına maruz kaldım biliyo musun? Hep başıma gayler ile ilgili bir şeyler geliyor.![]()
Senin kısmetler niye böyle bebeğimHatırlıyor musun sen ben annen falan yemek yiyorduk bir tesiste. Ben annen için gazete almaya gitmiştim.
O markette de bir gayin iltifatına maruz kaldım biliyo musun? Hep başıma gayler ile ilgili bir şeyler geliyor.![]()
Sen bunu bana o gün niye söylemedin?! 😁
Arkadaş ne şehirmiş… Benim de başıma burada anlatamayacağım şeyler gelmişti. Anlıyorsun değil mi? 🤣🤣
Senin kısmetler niye böyle bebeğim
Utandım söylemeye ne diyim.![]()
Seni şeylerin elinden kurtardım diye fnxnHehe… Doğru, söylesen kurtarırdım ama önümüzdeki 10 yıl goygoyunu da yapardım. Haklısın 😁
Hehe… Doğru, söylesen kurtarırdım ama önümüzdeki 10 yıl goygoyunu da yapardım. Haklısın 😁
Seni şeylerin elinden kurtardım diye fnxn
Edep sen ne güzel şeysinUtandım söylemeye ne diyim.
Bahtsız bedevi hikayesi işte![]()
Yooo, ben o kadar iyi biri değilim. 🤣🤣Seni şeylerin elinden kurtardım diye fnxn
Ya! Zaten kadınlardan hoşlandığını söyleyince rahat bırakırlar ki. En azından buradakiler öyle yapıyor yani 😁Kurtarılacak bişi yok insan sadece gururla karışık "lan noluyor" duygusu yaşıyor. ASAS
Şey demeyelim lüfen onlar da insna. İbne diyelim kısaca.![]()
Yooo, ben o kadar iyi biri değilim. 🤣🤣
Ne zaman yalnızlıktan dert yansa, kaçırdın gül gibi adamı da zaten diye söze başlayacağımdan emin olabilirsin 😁😁🤣
Ya! Zaten kadınlardan hoşlandığını söyleyince rahat bırakırlar ki. En azından buradakiler öyle yapıyor yani 😁
Tipinle ne alakası var? Yakışıklı erkekler kadınları tercih eder diye bir zorunluluk mu var? 🤗 Yani yine de sen bilirsin. İstemiyorsan dile getirme. Onlar da şanslarını denemeye devam etsinler…Bence bu tiple kadınlardan hoşlandığım 1 kilometreden belli oluyor zaten. Bunu nye belirtmem gerekiyor ki? :ASDAS
AhahahaTipinle ne alakası var? Yakışıklı erkekler kadınları tercih eder diye bir zorunluluk mu var? 🤗 Yani yine de sen bilirsin. İstemiyorsan dile getirme. Onlar da şanslarını denemeye devam etsinler…
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.