Soru Duyduğunuz En Garip İş Teklifleri

Eru

Platin Üye
Pompacıda çalışan bir gay kendisini bir mekana götürmem için para vermeyi teklif etmişti. İş sayılır mı bilmem ama baya nutkum tutulmuştu.

Eru

Platin Üye
I ıhh…
Hiç bir iş teklifim, saçmalıkta videodakini geçemez. Pas…

Hatırlıyor musun sen ben annen falan yemek yiyorduk bir tesiste. Ben annen için gazete almaya gitmiştim. :D
O markette de bir gayin iltifatına maruz kaldım biliyo musun? Hep başıma gayler ile ilgili bir şeyler geliyor. :D

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Hatırlıyor musun sen ben annen falan yemek yiyorduk bir tesiste. Ben annen için gazete almaya gitmiştim. :D
O markette de bir gayin iltifatına maruz kaldım biliyo musun? Hep başıma gayler ile ilgili bir şeyler geliyor. :D
Sen bunu bana o gün niye söylemedin?! 😁
Arkadaş ne şehirmiş… Benim de başıma burada anlatamayacağım şeyler gelmişti. Anlıyorsun değil mi? 🤣🤣

• Haha
Tepkiler: Eru

Eru

Platin Üye

Eru

Platin Üye

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Seni şeylerin elinden kurtardım diye fnxn
Yooo, ben o kadar iyi biri değilim. 🤣🤣
Ne zaman yalnızlıktan dert yansa, kaçırdın gül gibi adamı da zaten diye söze başlayacağımdan emin olabilirsin 😁😁🤣

Kurtarılacak bişi yok insan sadece gururla karışık "lan noluyor" duygusu yaşıyor. AS:DAS

Şey demeyelim lüfen onlar da insna. İbne diyelim kısaca. :D
Ya! Zaten kadınlardan hoşlandığını söyleyince rahat bırakırlar ki. En azından buradakiler öyle yapıyor yani 😁

Eru

Platin Üye
Yooo, ben o kadar iyi biri değilim. 🤣🤣
Ne zaman yalnızlıktan dert yansa, kaçırdın gül gibi adamı da zaten diye söze başlayacağımdan emin olabilirsin 😁😁🤣

Ya! Zaten kadınlardan hoşlandığını söyleyince rahat bırakırlar ki. En azından buradakiler öyle yapıyor yani 😁

Bence bu tiple kadınlardan hoşlandığım 1 kilometreden belli oluyor zaten. Bunu nye belirtmem gerekiyor ki? :ASDAS

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Bence bu tiple kadınlardan hoşlandığım 1 kilometreden belli oluyor zaten. Bunu nye belirtmem gerekiyor ki? :ASDAS
Tipinle ne alakası var? Yakışıklı erkekler kadınları tercih eder diye bir zorunluluk mu var? 🤗 Yani yine de sen bilirsin. İstemiyorsan dile getirme. Onlar da şanslarını denemeye devam etsinler…
Big Mouth Eyebrows GIF by NETFLIX

• Haha
Tepkiler: Eru
Üst Alt