Duş Fantezisinde Ölen Kadının Akıbeti Belli Oldu

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Moore, otel yönetimi ve yetkililerinden gizli olarak erkek arkadaşını odasına soktu. İkili burada cinsel ilişkiye girmeye başladıktan sonra genç kadın fenalaşarak hayatını kaybetti. Erkek ise odadan kaçtı.

GÖRGÜ TANIKLARI KONUŞTU
Motelde diğer odada kalan kadınlar, Moore'nin odasından çıkan bir erkeği gördüklerini ifade etti. Polis ekipleri de olay yerinde gerçekleştirdikleri incelemenin ardından konuyla ilgili tespitlerini açıkladı.

FECİ ÖLÜM
İnceleme sonucunda genç kadının cinsel fantezi amacıyla duş hortumunu boynuna doladığı ve nefessiz kalarak hayatını kaybettiği belirlendi. Kadının ölümünde erkek arkadaşının ihmali olmadığı düşünülüyor. Konuyla ilgili araştırmalar sürüyor

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Bu tip haberleri okudukça, bir de görüp duymadığımız ne manyakça şeyler vardır diyorum. Hayal gücümün kurabileceğinden de öte.. Düşündükçe irkiliyorum.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bu tip haberleri okudukça, bir de görüp duymadığımız ne manyakça şeyler vardır diyorum. Hayal gücümün kurabileceğinden de öte.. Düşündükçe irkiliyorum.
Rahmetlinin arkasından atıp tuttum yok şöyle öldü yok sıcak su çarpıntı yapti dedim ayy hiçbiri de tutmamiş ya

İnsanların bu fantezi şeysine akıl ermiyor

Kerim

SMFsever
Bronz Üye
Duş hortumunu boynuna dolamak nedir ya 😂 kama sutraya yeni konumu arıyorlardı acaba 🤔

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Duş hortumunu boynuna dolamak nedir ya 😂 kama sutraya yeni konumu arıyorlardı acaba 🤔
Bu işlerden @Xasthur anlıyor bir kişi de kendini tatmin ederken bu şekilde boğulmuştu adı filan varmiş bu fantezinin sadece bizim haberimiz yok

@Xasthur daha iyi aydınlatır konunun uzmanı kendisi

Xasthur

Yönetici
Bu işlerden @Xasthur anlıyor bir kişi de kendini tatmin ederken bu şekilde boğulmuştu adı filan varmiş bu fantezinin sadece bizim haberimiz yok

@Xasthur daha iyi aydınlatır konunun uzmanı kendisi
choking diyorlar genel de ama onda ölme olmuyor bu salak harici alet edevatla ilmet yapmis kendisine
eee hamur bayatida delikanlinin aklini alir aklini ksjdnnd

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Yalannnnnn. Daha geçen gün okuduğun kitaptan bahsediyordun..... Senin hayal gücü almış başını gitmiştir.

Üst Alt