İngiltere'de Sandra Moore adlı kadının başına gelenler kan dondurdu. Daha önce hayat kadını olarak çalışan ancak son zamanlarda hayat kadınlığı yapmayı bırakan Moore, erkeklerin girişinin yasak olduğu bir motelde kalmaya başladı.
Su fazla sıcak gelip çarpinti yapmiş olabilirneden hayatini kaybetmiski .s
2.paragraftaKafam güzel ama
2 kere okudum duşta fantazi nerde bulamadım
Ölümüne mü şeaptılar ne yaptilarsaAçıkladıkları tespitleri neymiş bari onu yazsaydın çenn sabah sabah meraklara itiyorsunuz beni .s.s
Ölmüş gitmiş kadın diye detay vermiyorlar çünkü polisler de anlayamamişBöyle habercilik olmaz
50 tane olasılık saydın, illa birisi tutacak sonra demiştim diyecen değil mi çakal?Ölmüş gitmiş kadın diye detay vermiyorlar çünkü polisler de anlayamamiş
Kaçan erkeği bulunca sorarlar bence madde kullanıp uçmuş da olabilirler
Belki de adam ilişki esnasında kendini kontrol edemeyen bir manyaktir ve kasten öldürmüştür50 tane olasılık saydın, illa birisi tutacak sonra demiştim diyecen değil mi çakal?
şey de olabilir aralarında çok büyük bir elektriklenme olunca bu da su ile temas edip kadın çarpılmışta olabilir bak bunu atlamışsın.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.