Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Türkiye'de gerek beyaz eşya fiyatlarının yükselmesi gerekse enflasyondaki artışla birlikte düğün yapmak artık iyice zorlaştı. Evlilik hayali kuran gençler, bu hayallerini gerçekleştirmek için biraz daha fazla çalışmak zorunda kalırken, sosyal medyada gelin tarafından damat tarafına gönderildiği iddia edilen bir liste, çok konuşuldu.

Gelinin ailesi tarafından hazırlanan listede, damadın yapması gerekenler sıralandı. Altınlarla ilgili detaylara kadar geniş bir yelpazede hazırlanan listenin sonundaki, "Bu şartları erkek tarafı olarak kabul ediyorsanız buyurun gelin" notu da gözlerden kaçmadı.

dugun-oncesi-gelin-tarafindan-damada-gonderilen-14903841_1547_m.jpg

alcatraz

🍻
Elmas Üye
ohhh, kokuyu alıyor musun ?
buram buram boş harcama, savurganlık kokuyo.
temizzzzz

Plesk

Bronz Üye
evlerden uzak

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Yoo gayet normal standart liste bunlar abartı gibi görünüyor ama işin içine girince bu harcama kalemleri daha da katlanıyor maalesef

Plesk

Bronz Üye
yapılacaklar belli de bunu listeye dökmesi iğrenç.

ayrıca gelinin kardeşlerinin, kuzenlerinin saçlarını biz niye yaptırıyoruz. böyle bir teklif gelirse direkt bırakırım.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
yapılacaklar belli de bunu listeye dökmesi iğrenç.

ayrıca gelinin kardeşlerinin, kuzenlerinin saçlarını biz niye yaptırıyoruz. böyle bir teklif gelirse direkt bırakırım.
Yoo birakmazsın... Daha ne teklifler gelecek ohoo

Hamama giren terler

Kapı açilmiyorlar makas kesiyorlar, çeyiz sandiği çikmiyorlar, damadın ayakkabısını saklamalar, gelin arabadan inmiyorlar diş mekan çekimleri kız tarafının ailesine ayrı ayrı hazirlanacak bohçalar kına yakılırken gelin elini açmiyorlar ve daha nice maddeler nice gelenek ve adetler

pumpkin

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Geçen bi görüşmede kadın köyünde 2 ayda 70 düğün olduğunu falan anlattı oradan çıkıp oraya gittim falan anlatıyor. Yemiş keşkekleri tabi :honk: gayri ihtiyari dedim napiim 70 düğünü bi tanesi benim olmadıktan sonra. Hay demez olaydım. Sen bildiğin evde kaldın artık kızım senden geçti dedi. Bi daa şakalaşmıycam kimseyle.s.s

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Geçen bi görüşmede kadın köyünde 2 ayda 70 düğün olduğunu falan anlattı oradan çıkıp oraya gittim falan anlatıyor. Yemiş keşkekleri tabi :honk: gayri ihtiyari dedim napiim 70 düğünü bi tanesi benim olmadıktan sonra. Hay demez olaydım. Sen bildiğin evde kaldın artık kızım senden geçti dedi. Bi daa şakalaşmıycam kimseyle.s.s
Sen de düğünden evin yolunu bulamamiisin teyze deseydin

pumpkin

Elmas Üye
Sen de düğünden evin yolunu bulamamiisin teyze deseydin
Diyemedim sadece yutkundum 😔
Annemle geçen konuştuğumuzda da insanlar siz sizin küçük kızı unuttunuz herhalde diyorlarmış. Küçük kız da ben :honk: yok unutmadık kendine layık birini bulamıyo deseydin diyorum öle denir mi diyo :honk:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Diyemedim sadece yutkundum 😔
Annemle geçen konuştuğumuzda da insanlar siz sizin küçük kızı unuttunuz herhalde diyorlarmış. Küçük kız da ben :honk: yok unutmadık kendine layık birini bulamıyo deseydin diyorum öle denir mi diyo :honk:
İnsanların kendi derdi kalmamiş galiba

Ne diyelim Allah dert versin

pumpkin

Elmas Üye
İnsanların kendi derdi kalmamiş galiba

Ne diyelim Allah dert versin
hayır evlensem birkaç ay sonra çocuk ne zaman soruları gelecek, hiç bitmiycek asla bitmiycek .s.s

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Allahım sen akıl fikir ver..

alcatraz

🍻
Elmas Üye
son maddeye adalar + boğaza serbest giriş çıkış da eklenebilirmiş. enayilik etmiş

pumpkin

Elmas Üye
son maddeye adalar + boğaza serbest giriş çıkış da eklenebilirmiş. enayilik etmiş
eflak boğdanı unutmuşsun kanks, tutamadığım ev için istemişlerdi benden, ben de kabul etmiştim. sonuç yine tutamadık :honk:

alcatraz

🍻
Elmas Üye
eflak boğdanı unutmuşsun kanks, tutamadığım ev için istemişlerdi benden, ben de kabul etmiştim. sonuç yine tutamadık :honk:
sinirden atlamışım. görüyorsun kanks ne verirsen ver bazen yine de elde edemeyebiliyorsun. aynı şey insanlar için de geçerli :T: nalet olasıcalar

dinamickaygısız

Platin Üye
İstediğin kadar harcama yapsanda bir küçük tavır bir sözle bile başlamadan bitebilir :honk:

Üst Alt