|
|
Şiirin girizgahı şu şekilde olmalıydı,veya yıllar önce bizim okuduğumuz kaynaklar böyle vermişti.
"Çeşmek Be-zen Sitare Ezmen Mekon Kenâre
( Ey yıldız bana göz kırp Benden uzak olma ')
Güzel bir şiir youtube de bir arkadaş seslendirmiş,dinlemek isteyen olursa...
View: https://www.youtube.com/watch?v=ZNLA4EDbKCE
Ayağınız alışsın diye @Frithjof , teşekkür ederim.Tebrik ederim İvan,huşu ile dinledim taa ki 31.69 lira isteyene kadar.Bu ses daha fazlasını hak ediyor.:)
Yıllardır hep dinledim hiç seslendirmemiştim aklıma da gelmemişti @ivan divandelen in 31 lira 69 kuruşunu ödememek için yaptim fmdmSanki yıllardır bu anı bekliyormuşunuz gibi seslendirmişsiniz.Sizi de tebrik ederim.Düet yapmış olsanız daha bir güzel olur sanki.
Yıllardır hep dinledim hiç seslendirmemiştim aklıma da gelmemişti @ivan divandelen in 31 lira 69 kuruşunu ödememek için yaptim fmdm
Belki biri kaldiğim yerden devam ettirir diye orada bıraktim
Elon Musk bile mavi tıka o kadar istememiştiBu sesin bir yıpranma payı var ve bu payın bir bedeli olmalı... 🚬
Bizim tikimiz de mor, anlayaaaaaaElon Musk bile mavi tıka o kadar istememişti
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.