Danla Binlic Eski Sevgilisi Tarafından Darp Edildi

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Altın Üye
Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, uzaklaştırma kararı bulunan eski sevgilisi Berk Çetin tarafından İstanbul Göktürk’teki bir restoranda darp edildi. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, Bilic KADES uygulamasıyla yardım çağrısında bulundu. Şikayet üzerine gözaltına alınan Çetin hakkında yasal süreç başlatıldı.

İstanbul Göktürk’te bulunan lüks bir sitenin kafeteryasında meydana gelen olayda, Danla Bilic, masadan kalkmak üzereyken eski sevgilisi Berk Çetin tarafından önce tokatlandı, ardından yumruklandı. Güvenlik kameraları, saldırı anını net bir şekilde kaydetti. Bilic, saldırının ardından KADES uygulaması üzerinden yardım talebinde bulundu.

Bilic: Yumruklanarak darp edildim

Olay sonrası açıklama yapan Bilic, "Restoranda, güvenlik kameralarının görüş açısında, açık ve ağır şekilde yumruklanarak darp edildim" dedi. Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'nden darp raporu alan Bilic, yasal süreci başlattığını ve güvenliğinin sağlanmasını beklediğini belirtti.

Sistematik takip ve taciz i̇ddiası

Bilic, Ocak ayında sona eren ilişkilerinin ardından Berk Çetin tarafından sistematik şekilde takip, taciz ve darp edildiğini ifade etti. Çetin'in, yaşam alanına izinsiz yaklaştığını, evine girmeye çalıştığını ve güvenliği aşarak ikametine izinsiz giriş yaptığını belirtti. Ayrıca, zaman zaman kapısını zorladığını ve siteye kurye kılığında giriş yaptığını da dile getirdi.

Gözaltı ve yasal süreç

Bilic'in şikayeti üzerine gözaltına alınan Berk Çetin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Bilic'in güvenliğinin sağlanması için gerekli önlemlerin alınacağı bildirildi.

Berk Çetin kimdir?

Kamuoyunun gündemine oturan olayın ardından, Çetin'in kim olduğu ve mesleği merak konusu oldu. İşte, Berk Çetin hakkında bilinenler ve yaşanan gelişmeler:

Berk Çetin, atlı binicilik alanında tanınan bir Türk jokeyidir. İstanbul merkezli Bor Binicilik Kulübü bünyesinde çeşitli müsabakalara katılmıştır. Eğitimini Medipol Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü'nde tamamlayan Çetin, özel bir holdingde operasyon uzman yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Lavinia

Altın Üye
Terkedilen erkek hazımsızlığı olarak yorumladım. Geçmiş olsun

Eru

Platin Üye
Yapılan şey gerçekten çok kötü o ayrı da, bu insanları da siz buluyorsunuz kızlar ya.. Nerede şiddete meyilli, yaprak kürek adam var aşık oluyorsunuz. Hiç diyor musunuz kendinize "ben niye böyle insanlara meylediyorum" diye? Suç sizde değil elbette ama yetişkin bir insan bir başkasının meziyetlerini, eğilimlerini, davranışlarından yola çıkarak az çok kestirebilir yahu..

Öte yandan, beni istemeyen, benden ayrılmak isteyen insanla herhangi bir şekilde temasta bulunmayı asla istemem. Neden dövüyorlar, konuşuyorlar, görmek istiyorlar? Bu kadar zekadan ve özsaygıdan uzak olabilir mi insan yahu?

Piraye

Bronz Üye
Öncelikle geçmişş olsun sonralıkla bu kızın adı niye danla? Nüfusçular yanlış mı yazmış

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Yapılan şey gerçekten çok kötü o ayrı da, bu insanları da siz buluyorsunuz kızlar ya.. Nerede şiddete meyilli, yaprak kürek adam var aşık oluyorsunuz. Hiç diyor musunuz kendinize "ben niye böyle insanlara meylediyorum" diye? Suç sizde değil elbette ama yetişkin bir insan bir başkasının meziyetlerini, eğilimlerini, davranışlarından yola çıkarak az çok kestirebilir yahu..

Öte yandan, beni istemeyen, benden ayrılmak isteyen insanla herhangi bir şekilde temasta bulunmayı asla istemem. Neden dövüyorlar, konuşuyorlar, görmek istiyorlar? Bu kadar zekadan ve özsaygıdan uzak olabilir mi insan yahu?
Bebeğim baştan anlaşılan hanzo olduğu kız niye devam etsin. Anladıktan sonra bırakıyoruz mücecim ball's yemedik ya :p
Valla Erucum kadının kaç yıllık kocası gay çıkıyor bu devir öyle devir

dinamickaygısız

Platin Üye
Birbirlerini yücelterek iyi dileklerle yollarını ayıramıyorlar :honk:

Eru

Platin Üye
Bebeğim baştan anlaşılan hanzo olduğu kız niye devam etsin. Anladıktan sonra bırakıyoruz mücecim ball's yemedik ya :p
Valla Erucum kadının kaç yıllık kocası gay çıkıyor bu devir öyle devir

Tamamen farklı düşünüyorum ama sen ponçik bir bebekamın olduğun için bişey demiyorum <3

dinamickaygısız

Platin Üye
aradığı sağlıklı ilişkiyi bulamayan onore oldum diyerek kalkmasını bilmeli :honk:

dinamickaygısız

Platin Üye
Öfke problemi için terapi alsalardı madem :honk: danla bitirmiş yani hemcinsimiz anlayamamış.:honk:

dinamickaygısız

Platin Üye
Bi de bu ayrılıkla kafayı yıllarca bozanlar var. Ayrı terapi gerekli :honk:

dinamickaygısız

Platin Üye
Ben mizah yapıyorum, siz bana bakmayın. :honk:
Her türlü şiddete karşıyız. Kadınlar çaresiz kalmamalı tabisi :honk:

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Tamamen farklı düşünüyorum ama sen ponçik bir bebekamın olduğun için bişey demiyorum <3
Aşkımsu başta gözümüze güzel görünmek için her haltı yapıyorlar. Kim kendini ateşe atar bile bile

Eru

Platin Üye
Aşkımsu başta gözümüze güzel görünmek için her haltı yapıyorlar. Kim kendini ateşe atar bile bile

Gerçekten bu göze güzel görünme mevzusunu yutuyorsanız sizde problem var demektir. İlla anlar insan yav nasıl biri ile birlikte olduğunu.

Üst Alt