+1.Kimi veya neyi özledigime bagli ..
imkansiz ise yapicak birsey yok .
+1.
Bir de yazarım. Özlem anlatılası ama anlatılması güç bir şey. O yüzden yazmak bana çok iyi gelir.
Özlemek suç mu sence peki?evet , yazmak , biseyler karalamak..
bazen de, öyle özlersin ki , ama bunu kendine bile itiraf edemessin.
Asla özlememen gereken birini özlemek. cok kötü..
Özlemek suç mu sence peki?
Özlüyor ama bir şey yapmıyorsan? Ya da özlediğin kişi yerine özlemen gereken başka birisi yoksa suç sayılır mı?
Özlemek suç mu sence peki?
Özlüyor ama bir şey yapmıyorsan? Ya da özlediğin kişi yerine özlemen gereken başka birisi yoksa suç sayılır mı?
Olması gerekenin ne olduğu muhasebesine girince işin içinden çıkamaz insan, sevgili Cherry 😊 Celladını özlemek ile kalmayıp, sevenler bile bu hayatta. Böyle olmalı mı? Aklın yolu bir. Tabi ki olmamalı ama oluyor. Çünkü insan akıldan ibaret değil.insan celladini özlemeli mi ?
Olması gerekenin ne olduğu muhasebesine girince işin içinden çıkamaz insan, sevgili Cherry 😊 Celladını özlemek ile kalmayıp, sevenler bile bu hayatta. Böyle olmalı mı? Aklın yolu bir. Tabi ki olmamalı ama oluyor. Çünkü insan akıldan ibaret değil.
Demem o ki, bu iş biraz, kırmızı ışığı düşünme dediğimizde aklımızda ortaya çıkan kırmızı ışık gibi. Hissetmemek için çabaladıkça daha çok yer ediyor. Halbuki celladını özlemenin, celladına kızmaktan aşağı kalır yanı ne? O da kızmak kadar bir his. Var olmaya onun kadar hakkı var 🤷🏻♀️
Sorun, bu özlem yüzünden celladımıza boynumuzu, hatta saçımızın telini uzattığımızda ortaya çıkıyor. Sadece anlatılası bir his olmaktan çıkıp, yaşanılan bir eylem oluveriyor.
Şefkatini kendinden esirgeme lütfen 💕
Ben de seni Cherryciğim. Ben de seni 🤗🤗Seni seviorum sevgili @KahKaha :*
Ben de yakıyım o zamansigara yakıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.