Çok güzel olduğum için hukuk okuduğuma kimse inanmıyor

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
06022022232406_2267116_23_24-1.jpg

Sarışın hukuk öğrencisi ve fitness modeli, güzelliği ve uzun bukleleri nedeniyle zekasını hafife alan sosyal medya kullanıcılarına meydan okudu. Sarışın bomba, hukuk diplomasının yanı sıra bir Instagram etkileyicisi ve modeli olmayı bir arada yürütüyor bu yüzden onun dikkate alınması gereken bir güç olduğunu söylemek doğru.

“Ben çok sık Elle Woods ile karşılaştırılıyorum ve bundan gerçekten hoşlanıyorum. Görünüşümden dolayı insanların beni küçümsediği fikrini sevdim ve onlara hem eğitimli hem de güzel olabileceğimi bir arada kanıtlamak istedim.”

"Instagram'ımdan ve sosyal medyadaki çalışmalarımdan yaşayabilirim ama büyümek ve sahip olabileceğiniz en iyi eğitimi almak benim için gerçekten önemli”

"Yani hukuk eğitimimi bitirmek istiyorum, böylece sosyal medya artık benim için bir konu olmadığında, daha sonra çok değerli bir işte çalışabilirim." "İnsanlar beni her zaman küçümsüyor ve bana inanmıyorlar ve bazen hedeflerime ulaşamamayı diliyorlar" dedi.

"Sanırım bunun nedeni onlara 'hey, dışarıdan iyi görünebilirsin ve yüzeysel ol ama içinde de çok zeki biri olabilir' bence bu onları tetikliyor çünkü ikisini bir arada bulunduran bir insanı eleştirmek zor

Xasthur

Yönetici
fisfis ismail kalibresi (bu erifte butun overrated kadinlara uyuyor)

angie

2022-23
Bronz Üye
Niye güzeller hukuk okuyamaz diye bir kural mı var?

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Demek ki güzeller hukuk okuyor hııı

@SleepleSsS güzelliklerini göstersene bize

Üst Alt