Çin’de COVID-19 Nedeniyle İkinci En Büyük Kapanma

CaT

🎈
Board Admin
Şangay

Şangay
Çin’de, son iki yılın en kapsamlı Corona kısıtlamaları Şangay’da devreye sokuldu. Kapanmanın başlıca nedeni, pandemiyle mücadelede ‘Sıfır COVID’ politikası izleyen ülkenin finans merkezi olan kentte son dönemlerde yeni vakaların hızla artması.
26 milyon nüfuslu kentte toplu COVID-19 testi yapılacak. Kent genelinde iki aşamada hayata geçirilecek olan kapanma, 2019 yılı sonunda virüsün ilk tespit edildiği Wuhan’dan bu yana ülkedeki en geniş kapsamlı kısıtlama uygulaması olacak.
Yetkililer, Şangay’ın finans bölgesi Pudong ve çevresinin toplu test hizmetlerinin yürütülebilmesi için 28 Mart-1 Nisan tarihleri arasında tamamen kapalı olacağını açıklandı. Toplu test programının ikinci aşamasında da Huangpu Nehri’nin batısında 5 günlük kapanma uygulanacak.
Kısıtlamaların olduğu bölgelerde halk evlerinde kalacak ve ihtiyaç duyulan ürünler önceden belirlenen güvenlik noktalarına posta yoluyla gönderilecek. Tüm toplu ulaşım araçlarının faaliyetleri durdurulacak, ‘zorunlu’ kategorisinde olmayan işletmeler ve ofisler kapatılacak.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Nasıl bitmeyen Bi illet ya

CaT

🎈
Board Admin
Video gördüm, kiz diyorki bazen yemek yemiyorum, evde yemegim bitmesin diye cünki ne kadat süreceği belli degil :/

pumpkin

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
nası yaa .s.s
yine mi hala mı bu ne .s.s

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Video gördüm, kiz diyorki bazen yemek yemiyorum, evde yemegim bitmesin diye cünki ne kadat süreceği belli degil :/
Japonya da virüse yakalananlara devlet Ramazan kumanyası gibi 2 koli yiyecek gönderiyormuş kapısına

Geçen Bi Türk kız Vlog atmiş gönderilen ürünlerin çoğu mikrodalgada çabuk pişicek ürünlermiş

İnsanına değer veren ülkeler ne Tatli keşke çoğu yapabilse bunu

CaT

🎈
Board Admin
Japonya da virüse yakalananlara devlet Ramazan kumanyası gibi 2 koli yiyecek gönderiyormuş kapısına

Geçen Bi Türk kız Vlog atmiş gönderilen ürünlerin çoğu mikrodalgada çabuk pişicek ürünlermiş

İnsanına değer veren ülkeler ne Tatli keşke çoğu yapabilse bunu

Yani almanyada öyle seyleri göstermediler, aç kalanlari, yemek vermedikler aileler falan gösteriyorlardi :/

CaT

🎈
Board Admin
Bizi hep kandırıyorlar kuzum :( her devlet nasil isine geliyorsa o görüntüleri gösteriyorlar..

SleepleSsS

Yorumbaz
Hani bitmişti
Yine mi başa döndük

Üst Alt