Cin çıkarma bahanesiyle tecavüz etti o anları saniye saniye kayda aldı! Pişkin pişkin 'Fantezi yapmak istedim' dedi

CaT

🎈
Board Admin

İnsanların maneviyatları üzerinden çıkar sağlayan şebeke çökertildi. Kendisini 'Yaşam koçu' olarak tanıtan ve psikolojik yardım almak isteyen kadınlarla zorla ilişkiye giren B.K hakkındaki soruşturmada sona gelindi. Kendisinin yanına gelen kadınlarla cin çıkarma bahanesiyle birlikte olan ve bu anları kaydeden sapık B.K'nin iki bin ayrı fotoğraf ve videosu ortaya çıktı. 'Fantezi amaçlı kaydettim' diyen sahte yaşam koçunun eşi de yargılanıyor.

Cin çıkarma bahanesiyle tecavüz etti o anları saniye saniye kayda aldı! Pişkin pişkin 'Fantezi yapmak istedim' dedi

İğrenç olay Fethiye'de yaşandı! İnsanların dini inanç ve duygularını istismar eden sapık B.K, ve eşi Ş.K hakkındaki soruşturma tamamlandı. Sapık hakkında 84 seneye kadar hapis cezası istendi. Kendisini 'Enerji uzmanı' ve 'Yaşam koçu' olarak tanıtan sahtekar, cin çıkarma bahanesiyle kadınlara tecavüz etti.

EVİNDE ÖKÜZ BOYNUZU KAMLUMBAĞA DERİSİ BULUNDU​

Sapık B.K'nin kendisi tutuklanırken eşi adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı. Cinsel istismarın dışında yanına gelenlerde binlerce lira para da alan o sapığın evinde yapılan aramalarda öküz boynuzu, kaplumbağa derisi gibi birçok ilginç materyal bulundu.

İKİ BİN FOTOĞRAF VE VİDEO BULUNDU​

İddianamede ortaya çıkan detaylar adeta kan dondurdu. Cinsel birliktelik yaşadığı kadınların görüntülerini yardımcısına depolattıran B.K'nın arşivinde iki bine yakın video ve fotoğraf bulundu.

KADINLARI SOYUP ÜZERLERİNE YAZILAR YAZDI​

Hard diskte yapılan incelemelerde erkek ve kadınlara ait fotoğraflar, videolar bulundu. Kadınlarla birlikte olduğu anları kaydeden sapığın, mağdur kadınları soyarak üzerlerine figürler çizdiği belirlendi.

O GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKINCA KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU​

B.K, ifadesinde videoları fantezi amacıyla tuttuğunu o videodaki kişilerin para karşılığında birlikte olduğu kadınlar olduğunu belirtti.

'Yaşam koçu danışmanlığı yapıyorum. Bu danışmanlık hizmeti içerisinde bio enerji sertifikası ile psikologların tedavi edemediği şahısları temas etmeden uzaktan eğitiyorum. Cinsel ilişkiye girdiğim iddiaları asılsız. Gelenlerin rızaları dahilinde fotoğraflarını çektim ama videolarını çekmedim. Arşivimde bulunan videolardaki cinsel ilişkilere ait kadınlar, para karşılığı birlikte olduğum kadınlardır. Videolar da fantezi amaçlıydı.'

dış

velevki

🎈
Altın Üye
Medet umup gidenlere daha çok kızıyorum desem linç edilmem değil mi?!
Nasıl bir cehalettir yahu!

CaT

🎈
Board Admin
Ya hangilerine daha cok kızacagimi bilmiyorum, bir de şu var onlari bu duruma getiren insanlarda var... nasil bir toplum da büyüdülerse, kendilerinide gelistirmemisler.. bazen de diyorum, nasil bir caresizlik? Cok ikilemde kaliyorum.. empati yapmak zor

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Bu kadar cahil insan olduktan sonra bu tiplerin çoğalmaması imkansız.
Nasılsa doğru düzgün ceza da almıyorlar. Sapığı, dolandırıcısı, içinde her türlü pislik barındıranı için böyle cahil insanlar tam fırsat havasında.

Xasthur

Yönetici
Cin var icimde diyen bir vizyonada kalkarmi olm andndnjd

• Haha
Tepkiler: CaT

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bu cinler de nereye giriyor hep böyle

• Sırıt
Tepkiler: CaT

CaT

🎈
Board Admin
Şaşkınlığınız benim cevabima mi yoksa paylasima mi?

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
cine sormuşlar mı böyle bir ilişkiye hazır mıymış?

SleepleSsS

Yorumbaz
Bu olay nasıl gerçekleşiyor cidden merak ediyorum

cini çıkartmam için bi kapıdan bakmam lazım filan mı diyor acaba

Üst Alt