Öpsüninanma öpcek.
ben de öyle düsunüyorum ayak yapmaya gerek yok
Ya ya ya hep başka erkekler kötü ama siz peygamber soyu.. 😣 Siz hiç aldatmayan trip yapmayan üzmeyen taraf..Siz nasıl erkeklerle birlikte oldunuz güzel kardeşlerim yav?
Ciddi erkeğin götü başı oynamaz. Yatağa da gider iş nikaha da.
Tamam güzel kardeşim!😅Siz nasıl erkeklerle birlikte oldunuz güzel kardeşlerim yav?
Ciddi erkeğin götü başı oynamaz. Yatağa da gider iş nikaha da.
Evet?Ya ya ya hep başka erkekler kötü ama siz peygamber soyu.. 😣 Siz hiç aldatmayan trip yapmayan üzmeyen taraf..
Beni çok ilgilendirmeyen konu siz düşünün bananeUf yine çok bilmişlikler içindesiniz beylerrrrrrrr! 😏
Üstünüze alınmakta Nobody gibi olun...Beni çok ilgilendirmeyen konu siz düşünün banane
Beylerrrrrr içinde ben yokmuyum yaniiiÜstünüze alınmakta Nobody gibi olun...
😅
Sen kendini saf dışı bıraktığın için seni eklememistimdi, öyle bir şeyler yapmıştım..😅Beylerrrrrr içinde ben yokmuyum yaniii
Senin dünyana karısamam tabi. Listeyi istediğin gibi değiştirme hakkını elinde tutmak en doğal hakkın ®Sen kendini saf dışı bıraktığın için seni eklememistimdi, öyle bir şeyler yapmıştım..😅
Kötü mü yapmışım 🤔
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.