Çakmakla Oynayan Çocuklar Evi Yaktı

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Antalya'nın Manavgat ilçesinde anneleri işe giden, babaları da uyuyan 3 ve 7 yaşındaki iki kız kardeşin çakmakla oyunu yangına sebep oldu. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.

aw625063-06-HDJ9.jpg

Olay, Örnek Mahallesi 1540 Sokak üzerinde bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Evden duman çıktığını gören Mehmet Yüksel isimli esnaf, uzun süre zile basıp uyuyan babanın uyanmasını sağlarken, komşuların da yardımıyla 2 küçük kızı da yanan evden dışarı çıkardı.

aw625063-03-EK9z.jpg

İhbar üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat İtfaiye birimine bağlı ekipler, dairenin balkonundan girip yangına müdahale ederek alevlerin diğer odalara ve komşu dairelere ulaşmasını önlemiş oldu. Yangının yaşandığı oturma odasında televizyon ve klima başta olmak üzere eşyaların tamamı yanarak kullanılamaz hale geldi.
aw625063-02-OUBg.jpg

Komşuları, evden çıkarıldıktan sonra büyük korku yaşayan küçük kızlara ayran içirerek dumanın etkisinden kurtulmaları için çaba harcadı.
aw625063-05-sVqG.jpg

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, E.S.A. (7) ve E.E.A. (3) isimli kız kardeşleri ambulansa alarak oksijen tedavisi uyguladı. İki kız kardeş ve baba İ.A., annenin olay yerine gelmesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı

aw625063-08-djDS.jpg

Öte yandan, olay yerine gelen güvenlik güçleri yangınla ilgili çalışma başlattı. Yangının küçük kızların oturma odasında çakmakla oynarken koltuğun tutuşması sonucunda çıktığını, bu sırada annenin işte olduğu, gece çalışan babanın da uyuduğu belirlendi

alcatraz

🍻
Elmas Üye
ulan bende küçükken ot süpürgeyi tutuşturmuştum. nasıl paniklemiştim :D

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Benim de var böyle yangınlı maceralarım. İtfaiyenin geldiğini ve korkudan kaçtığımı çok iyi hatırlıyorum.dd

angie

2022-23
Bronz Üye
Çocuk sonucta eline ne verdiğinize dikkat etmelisiniz.
bir kaşık su bile çocukta silaha dönüsebilir.
çocuklara bir sey olmamıs en azından

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Çocuk sonucta eline ne verdiğinize dikkat etmelisiniz.
bir kaşık su bile çocukta silaha dönüsebilir.
çocuklara bir sey olmamıs en azından
Çocukların ulaşamayacakları yer yok maalesef :/ yeri geldiğinde bir spiderman olabiliyorlar

Üst Alt