ET oluyor onu yerler.Oğlak et mi yiyor @Frenk üzümüm
Yayılmıyor mu bunlar otlaklardaET oluyor onu yerler.
keçi değillmi oğlak işte keci yvrusu ? kuzu gibi
işte yayılırken sıradan bir tanesi yakalanıyor ve anında ateşe atılıyorYayılmıyor mu bunlar otlaklarda
O grupta olduğun için belli genel özelliklerin olurne işe yarıyor bu grup? toprak grubunda olmamın bir karşılığı var mı?
çok teşekkür ederim sevgili nunuO grupta olduğun için belli genel özelliklerin olur
Dingin içe dönük daha kendi halinde
Sabırlı ve fakat sabrı taşınca ayarı olmayan
Aklıma gelenler bunlar 🤗
sana da teşekkür ederim sevgili frenk. işime gelmeyen davranışlarımdan ben toprak grubuyum aga şeklinde salabilir miyimToprak grubu demek çok verimlisin ama su ve gübre grubu kişilere ihtiyacın var ateşten uzak dur verimi yakar diyor havada güzel se ooo değmen benim keyfime dünyayı güzellleştirirsin demek bakma sen @nunu ya
illa depremden erozyondan bahsedecek
tabi ki ama karşındakinin tepkisi ne olur bilemem şimdi :)sana da teşekkür ederim sevgili frenk. işime gelmeyen davranışlarımdan ben toprak grubuyum aga şeklinde salabilir miyim
hemen arkasından benim yükselenim filanca diyip kapıyı aralayabilir miyim?tabi ki ama karşındakinin tepkisi ne olur bilemem şimdi :)
minnettarım, sağ olasınevet çok sıkı bir yaklaşım kesin tıkanıp kalır :)
Oğlan mıyım benişte yayılırken sıradan bir tanesi yakalanıyor ve anında ateşe atılıyor
Ateş grubu oğlan o an doğuyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.