View: https://www.instagram.com/reel/C3TI022Mg4Z/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Biz ne yapmıyoruz, neyimiz eksik kafayı yemelik olay
Aga köyden tulum peyniri salamur filan gönderse ıyyyy kokuyor filan deyipte, şuna tav olmakta ne biliyim 😀Nepenthe nin de dediği gibi çok aptalca bir hediye.
Gurbetteki oğluna gelinine turşu bidonu,erzak kolisi gibi hazırlayıp teslim edilen şey ne bileyim ya çok saçma :)
Kartona mı takıldın hediyeye mi ncmxBana çok saçma ve aptalca geliyor. Bayan olsam ve bana hediye olarak kartonun içinde çikolata radbull gönderse o kutuyu kafasına gecirirdim. :)
Onlar daha pahalı yaAga köyden tulum peyniri salamur filan gönderse ıyyyy kokuyor filan deyipte, şuna tav olmakta ne biliyim 😀
Takıldığım şey full paket. Ya böyle bir hediye şekli yok ya :)Kartona mı takıldın hediyeye mi ncmx
Sen ne almayı tercih ederdin peki?Takıldığım şey full paket. Ya böyle bir hediye şekli yok ya :)
😀Sen ne almayı tercih ederdin peki?
Oradaki sevgin görünmez, sen bilirsin sadece
Yaaa bunlar ne güzel hediyeler böyle Emre@Chen kartonda hediye bekliyosan adres ver göndereyim Elazığ dan.
Çok güzel tulup peyniri var. Yanında pestil orcik badem şekeri kolileyip göndereyim :)
O bir koli çikolatayı verdiğin kız da önemli hissedecek kendini zatenÖnemli hissetmek, hissettirmek diye düşünüyorum Chen hanım :)
İşin makarası bir tarafa da cidden çok saçma ya :)
Bu mevsimde çilek olmaz hormonludur onlarYaaa bunlar ne güzel hediyeler böyle Emre
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.