View: https://www.instagram.com/reel/Cz8byn0I8Cw/?igshid=ODhhZWM5NmIwOQ==
Şimdi @#notyet kadıj haksız derse şaşırmıcam
Gelecekte seni neler bekliyor öğrenirsin ananı her yere götürmeben hikayeyi dinlemedim. Enayi değilim Hikayelere karnım tok
Yaşanmayan şeyler değil kaygısızım bunlar oluyor her 10 aileden 6sındaİçerik üretip para kazansınlar. Siz dert sahibi olun
Sorunlu insanla birlikte olmam ben . Hayatımı cehenneme çevirmeye niyetim yokGelecekte seni neler bekliyor öğrenirsin ananı her yere götürme
Bizi şaşırtıyorsun@Fluffy haklılık ve haksızlık durumu konudan konuya değişebilir biliyorsun.
Ben annemi ya da sadece annemi demeyeyim ailemi göz önünde bulunduğumda gayet modern kendini geliştirmiş insanlarında bir hayatının farkında olan düşünceli ve ince 5 kişi görüyorum benimle beraber.
yukarıda bahsettiklerimle beraber buradaki konuları değerlendirdiğimde annemin ya da ailemin böyle düşüncesiz, statüsüz ya da kendini bilmezlik içerisinde bir davranış durumunda bulunacağını zannetmiyorum.
Videodaki durumda haklı olan kişi tabiki kadın ama problemin kaynağı anne kadar kadının eşi de aynı zamanda.
Kadınları gömdüğüm entryler için ise; kıyas kendi ailem olduğu için gönül rahatlığıyla her kadını gömebilirim. Ki böyle saçma sapan köylü muhabbetleri içerisine girebilecek birini hayatıma alacak ve de evlenecek biri değilim. İlk başta yazdığım şeyler iyi bir referanstır diye düşünüyorum. Saygılar.
Burada geyik olsun diye yazdığımız şeyleri dünya görüşümüz ya da karakterimiz mi sanıyorsunuz?Bizi şaşırtıyorsun
Tatlı mısın sen beSorunlu insanla birlikte olmam ben . Hayatımı cehenneme çevirmeye niyetim yok
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.