Bu Senaryoda Kötü Olan Kim?

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Annesi haksız her yere geleceğim diye hoplamasın

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
kadın haksız ve yine ne kadar olayı dramatize etmeye çalışsa da yok yere duyduyu kini , gözü yaşlı cümleleri bile gizleyememiş. Kadıncagız da gelse ne oluyo yani yemegin mi azalacak suyun mu ? eehh belli ki annesini bile idare ettirecek bir koca sevgiside yok sende nedir yani bu inadın sebebi. Adamin suçu annesini alıp geziye devam etmek yerine eve donmesi.

Diemti

WoodStock 🤘☮️
Gümüş Üye
Böyle bir durumda benim de annemin başı kel değildir; onun da tatile gelmesi lazım.
Ama ben açıkça ne işin var eşimle yanımda diyebiliyorsam, eşimde annesine diyebilir.
Bir türlü erkekler anneleriyle eşinin farkını anlatamıyorlar.
Erkek anneleri de sadece onların evladı var sanıyor.
Sonra kadın kıskançlığı, kaynana nefreti oluyor.
Eee olur tabii, erkek olun da yaptırmayın!

chevy

Gümüş Üye
@Fluffy haklılık ve haksızlık durumu konudan konuya değişebilir biliyorsun.
Ben annemi ya da sadece annemi demeyeyim ailemi göz önünde bulunduğumda gayet modern kendini geliştirmiş insanlarında bir hayatının farkında olan düşünceli ve ince 5 kişi görüyorum benimle beraber.

yukarıda bahsettiklerimle beraber buradaki konuları değerlendirdiğimde annemin ya da ailemin böyle düşüncesiz, statüsüz ya da kendini bilmezlik içerisinde bir davranış durumunda bulunacağını zannetmiyorum.

Videodaki durumda haklı olan kişi tabiki kadın ama problemin kaynağı anne kadar kadının eşi de aynı zamanda.

Kadınları gömdüğüm entryler için ise; kıyas kendi ailem olduğu için gönül rahatlığıyla her kadını gömebilirim. Ki böyle saçma sapan köylü muhabbetleri içerisine girebilecek birini hayatıma alacak ve de evlenecek biri değilim. İlk başta yazdığım şeyler iyi bir referanstır diye düşünüyorum. Saygılar.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
@Fluffy haklılık ve haksızlık durumu konudan konuya değişebilir biliyorsun.
Ben annemi ya da sadece annemi demeyeyim ailemi göz önünde bulunduğumda gayet modern kendini geliştirmiş insanlarında bir hayatının farkında olan düşünceli ve ince 5 kişi görüyorum benimle beraber.

yukarıda bahsettiklerimle beraber buradaki konuları değerlendirdiğimde annemin ya da ailemin böyle düşüncesiz, statüsüz ya da kendini bilmezlik içerisinde bir davranış durumunda bulunacağını zannetmiyorum.

Videodaki durumda haklı olan kişi tabiki kadın ama problemin kaynağı anne kadar kadının eşi de aynı zamanda.

Kadınları gömdüğüm entryler için ise; kıyas kendi ailem olduğu için gönül rahatlığıyla her kadını gömebilirim. Ki böyle saçma sapan köylü muhabbetleri içerisine girebilecek birini hayatıma alacak ve de evlenecek biri değilim. İlk başta yazdığım şeyler iyi bir referanstır diye düşünüyorum. Saygılar.
Bizi şaşırtıyorsun

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Sorunlu insanla birlikte olmam ben . Hayatımı cehenneme çevirmeye niyetim yok :honk:
Tatlı mısın sen be

Gaziantep Baklava GIF by Go Turkey

Üst Alt