kaş ve kirpik çevresindeki akarları bilsen...İyi ki cildimizi bu kadar detaylı görmüyoruz.
Ayy o videoları ben de görüyorum arada, bazı şeyleri de bilmemek güzelmiş insan kendinden tiksiniyor jfxkxkkaş ve kirpik çevresindeki akarları bilsen...
lütfen yastık kılıflarını en geç haftada 1 değiştirelim asdkasjd
insanla bile mesafeli olacaksın. çok yakından bakınca miden bulanıyor işte /:Ayy o videoları ben de görüyorum arada, bazı şeyleri de bilmemek güzelmiş insan kendinden tiksiniyor jfxkxk
kaş ve kirpik çevresindeki akarları bilsen...
lütfen yastık kılıflarını en geç haftada 1 değiştirelim asdkasjd
insanla bile mesafeli olacaksın. çok yakından bakınca miden bulanıyor işte /:
sen işi bayağı ciddiye alanlardansınben 3 günde bir dgisiyorum ; ) yüz cildim icin .
teşekkür edeirm (: o zaman beni gülümseten bi video bırakıyorum karşılığında;Günün Sözü olsun bu . Nokta atisi oldu .
sen işi bayağı ciddiye alanlardansınben genelde haftada 1 değiştiriyorum (:
teşekkür edeirm (: o zaman beni gülümseten bi video bırakıyorum karşılığında;
gözümden yaş geldi ve hala bitiremedimTskler : )) aslinda cok ilginc geldi bana, her milletin aksani Türkceye baska gercekten.
Dünyaca herkezin Türk arkadaslari var bu arada , cok gurur verici böyle seyleri duymak.
sen işi bayağı ciddiye alanlardansınben genelde haftada 1 değiştiriyorum (:
doğru. soluduğumuz havada bile mikro-bakteri mevcut. hepsi zararlı olsaydı yaşıyor olmazdık, orası ayrı (:aslinda abartmamak lazim diorlar. Tenimizde duran mikroplar bizi nede olsa bir nevi koruyor: )
ama yüz baska ya : ))
doğru. soluduğumuz havada bile mikro-bakteri mevcut. hepsi zararlı olsaydı yaşıyor olmazdık, orası ayrı (:
ama bazı hassas ciltler için başlı başına büyük sıkıntı olabiliyor. en doğrusunu yapıyorsun bence. yadırgamadım da yargılamadım da
![]()
hassas ciltler demiştim yukarıda askdasjkdashaftada bir yastik kilifina degisen bir adami ama alkisliyorum cidden : ) Bunu düsünen adami birak : ) aklina bile gelmez normalde.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.