V
Valkyrie
Bir insanı daha iyi tanımak için neler yaparsınız?
Ben de şeyi biliyorum mesela, bir insansın garsona nasıl davrandığına bakılması lazımmış.Erkek ise hali saha maçına götür, her seyi orda anliyormussun
Kadin ise alisverise götür
Gibi sacma bisey geldi aklima ama hdjdhdjd orda gartlar mi düsüyor acaba?
Ben de şeyi biliyorum mesela, bir insansın garsona nasıl davrandığına bakılması lazımmış.
Ki mantıklı da geldi, kibar ve saygılı ise o adam candır.
Uşağı gibi davranıyorsa tırt.
Nereden aklıma geldiyse şimdi bu.
Ego ve empatiyi ölçecek bir hareketBen de şeyi biliyorum mesela, bir insansın garsona nasıl davrandığına bakılması lazımmış.
Buna benzer birşey yazmaya geliyordum.Ben de şeyi biliyorum mesela, bir insansın garsona nasıl davrandığına bakılması lazımmış.
Erkeğin karakteri parası olduğunda, kadınki ise parasız kaldığında anlarsın diye bir sokak atasözü vardır.Erkek ise hali saha maçına götür, her seyi orda anliyormussun
Kadin ise alisverise götür
Gibi sacma bisey geldi aklima ama hdjdhdjd orda gartlar mi düsüyor acaba?
@dinamickaygısız da aynı yöntemi denemişti...Kızdırırım
Gıcıklık yaparım
Örselerim
bana mı@dinamickaygısız da aynı yöntemi denemişti...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.