içindeki huzuru
Sen acıkmışsın hxhxMutfağın güzel kokuları.
Seninle zeytin gözleme acıktırdı. Onun dışında evlerden kokan bazı yemek kokulari vardır hani bilir misin? O kokular bana yuvayı hatırlatır ondan öyle yazdım aslında.Sen acıkmışsın hxhx
Örnek ver mesela?Seninle zeytin gözleme acıktırdı. Onun dışında evlerden kokan bazı yemek kokulari vardır hani bilir misin? O kokular bana yuvayı hatırlatır ondan öyle yazdım aslında.
Örnek gelmedi aklima. Bir sokağa girince soğan kavrulma kokusu vardır. Bazen makarna haşlanırken koku yayılır sokağa. Tam akşam çökerken yorgun eve giderken gelir o koku.Örnek ver mesela?
Gözleme diyeceksin
Jxjxjx soğanlı gözleme buÖrnek gelmedi aklima. Bir sokağa girince soğan kavrulma kokusu vardır. Bazen makarna haşlanırken koku yayılır sokağa. Tam akşam çökerken yorgun eve giderken gelir o koku.
Tamam senin canın gözleme çekti anladım.Jxjxjx soğanlı gözleme bu
Bazen boşBuzdolabının içi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.