senden hoşlanıyorum ama aşık olmak istemiyorum söylemi birazcık ruh hastalığını temsil etmiyor mu düşününce? :))
hea kızın niyeti adamın ruhunu iyileştirmek şimdi anladım beeeeeen
Söyleyelim @Fluffy ye sorsun bakalim faydalanmış mıo adam o kadının etinden sütünden faydalanmıştır
karıştırma şimdi ortalığı, avukatlık yapmak zorunda kalmasınSöyleyelim @Fluffy ye sorsun bakalim faydalanmış mı
Meraktan ölelim mi şimdi ?karıştırma şimdi ortalığı, avukatlık yapmak zorunda kalmasın
Yok yok bize bilgi taşısın. sen zaten hastasın ölümle çok bağdaşmışsın.meraktan ölmek daha iyi gibi ama sen bilirsin tabi
Bana bi gülsün hemen aşık olurum. Salağım ben ehehe
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.