Ahahah o nasıl benzetmeŞımartılan kadın tepene sıçar
Teşbihte hata tespihte eksik olmaz :dAhahah o nasıl benzetme
Yerini beğenmemiş ne var bunda sen de kaldır öteki tarafa ser jfjxnOğlum kadınların önüne dünyaları da sersen, aceba şu tarafa doğru sersek daha mı iyi olurdu der. O yüzden nafile başaramazsınız :)
Kadın tepende daha güzel olmaz mı? Bırak çıksın tepeneTeşbihte hata tespihte eksik olmaz :d
Ben üstte olmayı seviyorum :)Kadın tepende daha güzel olmaz mı? Bırak çıksın tepene
Gülerken şaşkınlıktan pokemoo diye bi ses çıkarttım jlkndfgAhahah o nasıl benzetme
HarikasınGülerken şaşkınlıktan pokemoo diye bi ses çıkarttım jlkndfg
Takmış koluna elin adamını
Beni orta yerimden çatlatıyor
Ağzında sakızı şişirip şişirip
Arsız arsız patlatıyor
Belki de bu yüzden vuruldum
Sahibin olamadım ya
Sığar mı erkekliğe seni şımarık?
Değişti mi bu dünya?
Çekmiş kaşına gözüne sürme
Dudaklar kıpkırmızı kıkırtıyor
Bi' de karşıma geçmiş utanması yok
İnadıma inadıma sırıtıyor
Biz böyle mi gördük babamızdan
Ele güne rezil olduk
Yeni âdet gelmiş eski köye, vah
Dostlar mahvolduk
Seni gidi fındıkkıran
Yılanı deliğinden çıkaran
Kaderim, püsküllü belam
Yakalarsam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.