Berlusconi, kendisinden 53 yaş küçük sevgilisiyle 'sembolik düğün' yaptı

CaT

🎈
Board Admin
Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, yaklaşık 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Marta Fascina ile "nikahsız düğün" töreni yaptı.

Medyanın alınmadığı kutlamadan sızan bilgilere göre tören, resmi imzaların ve yasal yükümlülüklerin dışında gerçek bir düğüne benziyordu.

32 yaşındaki Marta Fascina törende gelinlik benzeri beyaz ve kuyruklu bir elbise giydi. Gelin buketinden düğün pastasına ve orkestraya kadar sıradan bir düğün atmosferi yaratıldı. Ancak İtalya yasalarına göre çiftin evli kabul edilmesine yol açacak resmi işlemler yapılmadı.

85 yaşındaki Berlusconi ile 32 yaşındaki Fascina'nın evlenmeye hazırlandığı iddiası birkaç hafta önce ortaya çıkmış, eski başbakan bu haberleri yalanlamıştı.

Berlusconi, "Beni Marta Fascina hanıma bağlayan sevgi ve saygı o kadar derin ve somut ki bunu evlilikle resmileştirmeye ihtiyaç yok" demiş ancak "bu bağı kutlamak için" bir davet planladığını söylemişti.

İtalyan basınında "sembolik evlilik", "nikahsız düğün", "evlilik taklidi" gibi yakıştırmalar yapılan bu davet Cumartesi günü gerçekleşti. Çiftin yakın çevresinden yaklaşık 60 kişinin katılımıyla Berlusconi'ye ait Villa Gernetto'da çift beraberliklerini kutladı.

Çiftin nikah kıymama nedenininse Berlusconi'nin önceki evliliklerinden olan çocuklarının başta miras meselesi olmak üzere bazı itirazlarından kaynaklandığı iddia ediliyor.

Berlusconi'nin önceki iki evliliğinden 5 çocuğu bulunuyor. Ailenin serveti 6.5 milyar Euro olarak hesaplanıyor.

Ekli dosyalar

• _107148255_berlusconi2019_resized.jpg.jpeg.jpg
    _107148255_berlusconi2019_resized.jpg.jpeg.jpg
    27.3 KB · Görüntüleme: 1

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
32 yaşindaki kadın 85 yaşindaki adamla ne yapıyor ya

Johns

Gümüş Üye
E kızın para için adamın gösteriş için evlendiği aşikar gereksiz haber yapmışlar

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Gençliğimizi çok boş seylere heba ediyoruz kız akıllıca davranmış geleceğe yatırım yapıo

CipraLex

Gümüş Üye
Kutup ayısını getirin diycem de nerden bulalım şimdi bu saatte...:D

CaT

🎈
Board Admin
Ya aslinda ben bunu şey diye paylastim... italyan yapiyor, bizim türlerden biri yapsa herkesin diline düser diye 🤣🤣🤣

Düsünsene erdogan esini bosayip böyle bisey yapsa jdjsksjjsjs yada kilocdaroglu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

CipraLex

Gümüş Üye
Ya aslinda ben bunu şey diye paylastim... italyan yapiyor, bizim türlerden biri yapsa herkesin diline düser diye 🤣🤣🤣

Düsünsene erdogan esini bosayip böyle bisey yapsa jdjsksjjsjs yada kilocdaroglu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kişiden kişiye değişir. Deniz Baykal ın videosu çıktığında ben kendi şahsıma helal olsun o yaşta adamda iş var. İnşallah bizde o yaşlarda iş tutabiliriz demiştim...:D

CaT

🎈
Board Admin
Kişiden kişiye değişir. Deniz Baykal ın videosu çıktığında ben kendi şahsıma helal olsun o yaşta adamda iş var. İnşallah bizde o yaşlarda iş tutabiliriz demiştim...:D

Pislik hdjdjsjskks

Üst Alt