Üşeniyor musun aşık olmaya?Hiç öyle kötü alışkanlıklarım yok
Genel olarak bir çok şeye üşendiğim doğrudur fakat bu mesele benim artık ilgimi çekmiyor gerçekçi, samimi gelmiyor.Üşeniyor musun aşık olmaya?
Lanetlendik mi?Genel olarak bir çok şeye üşendiğim doğrudur fakat bu mesele benim artık ilgimi çekmiyor gerçekçi, samimi gelmiyor.
Ama çoğu insanlar için özellikle genç yaşta olanlar için sigara gibi bir alışkanlık diyebilirim.
Yaş aldıkça, katlanabileceğimiz şeylerin sayısı azaılıyor. Sanırım bu da onlardan birtanesiLanetlendik mi?
Neler oluyor bize
Seni anlıyorum çiçeğim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.