üzgünüm katılmıyorum hocam. karakteristik özellikleri mutlaka olmalı. nefes alsın yeter diyenden bilhassa uzak durulmalı kasdjsad nefesini keser mazallah askdjsakdNefes alsın yeter diyin de sevinelim kızlar çünkü biz de bişeye benzemiyoruz 🤪
İyi gelmez mi nefesini kesmesi şu an 🤪🤪🤪üzgünüm katılmıyorum hocam. karakteristik özellikleri mutlaka olmalı. nefes alsın yeter diyenden bilhassa uzak durulmalı kasdjsad nefesini keser mazallah askdjsakd
burnum tıkalı nefes alamıyorum hocam. nefes aldıranı lazım bana keseni değil sajkdakdİyi gelmez mi nefesini kesmesi şu an 🤪🤪🤪
Çivi çiviyi söker? 😁burnum tıkalı nefes alamıyorum hocam. nefes aldıranı lazım bana keseni değil sajkdakd
hep bu mentalite bana yanlış yaptırmıştı zamanında aksjdadÇivi çiviyi söker? 😁
Erkeği ne yapacaksın zatenAramıyorum :/
Halı saha,Erkeği ne yapacaksın zaten
cebinde mezurayla gezOmzu geniş mi omzu
psikopat falansa?Omuz çok önemli birde esmer olması. Gerisini hallederiz
Benim karşımda cidden bir psikopatın sözü geçer mi.?psikopat falansa?
çivilenir anındaBenim karşımda cidden bir psikopatın sözü geçer mi.?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.