♏ AKREP BURCU 17 Kasım 2023 Günlük Burç Yorumu

Cherry

Elmas Üye

AKREP BURCU GÜNLÜK YORUMU GENEL DURUM​

17 Kasım 2023 Cuma yorumu : Bugün, burcunuzun üzerinde etkili olabilecek enerjilerden dilediğiniz gibi yararlanma şansına sahipsiniz. Hedeflediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Toplumsal konular bu süreçte sizi zorlayacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

AKREP BURCU GÜNLÜK YORUMU AŞK & İLİŞKİLER​

Akrep burcu bugün aşk & ilişkiler yorumu: Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı açıkça ifade etme noktasında sorun ya da sıkıntılar yaşanabilir. Düşündüklerinizi uygulamak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermek istiyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız.

AKREP BURCU GÜNLÜK YORUMU İŞ & KARİYER​

İş ve kariyer hayatınızda bugün, mesleki olarak yarar sağlayabileceğiniz yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Yeteneklerinizi hayata geçirmeye çalışmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz gerekmekte.

AKREP BURCU GÜNLÜK YORUMU MADDİ DURUM​

Akrep burcu günlük maddi yorum : Bugün, finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatları net olarak değerlendirmeye almalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
toplumla işim yok asosyal takılıyorum
aşk hayatım iyi zaman falan fasafiso
oyun kariyerim baya iyi gidiyor klmfgh
3 5 altın aldım yıl sonu alışverişi devamke

fal olmamış beğenmedim

Nepenthe

Altın Üye
Aşkı geç
İş konusu doğru, bugün yeni gelişmeler olacak
Maddi olarak tamamen ters bir durum olacak. Bugün çok para harcayacağımı düşünüyorum ve bu beni tedirgin ediyor aadfghjk

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Aşkı geç
İş konusu doğru, bugün yeni gelişmeler olacak
Maddi olarak tamamen ters bir durum olacak. Bugün çok para harcayacağımı düşünüyorum ve bu beni tedirgin ediyor aadfghjk
Hem akrep burcu, hem erkek.
Hemencicik tanisasim gelir.d

Nepenthe

Altın Üye
Dun maddi yönden sıkıntılı bir gün olacağını söylemiştim
Sonuç olarak 50 bin lik olduk dün

Üst Alt