Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Brezilya'dan Arthur O Urso, dokuz eşi olan bir adam. Urso, eşlerinden herhangi birini ihmal etmemek için bir "seks rotası" yaratmanın işe yarayabileceğini düşündü. Ancak program planlandığı gibi gitmedi.
ul-S8bt.jpg

Cinsel hayatlarının gerçekten eğlenceli ve zevkli olduğunu söyleyen genç adam başlangıçta planlı seks yapmaya çalıştığını söyledi. Ancak bir zaman çizelgesini takip etmek birçok soruna neden olmuş ve bazen zevk için değil, program nedeniyle seks yapmak zorunda olduğumu hissetmiş. Diğer durumlarda ise, bir karısını düşünürken bir başkasıyla seks yapmak zorunda kalmış.

7 yıllık evliliklerinin sonunda karısının eşcinsel olduğunu öğrendi! Verdikleri karar sosyal medyada gündem yarattı.

Arthur, dokuz eşiyle ortak bir törenle evlendikten sonra geçen yıl manşetlere çıktı.

"Özgür aşkı kutlamayı" ve "tek eşliliği protesto etmeyi" amaçlayan genç adamın evlilikleri Brezilya'da çok eşlilik yasadışı olduğu için, yasal olarak bağlayıcı değil. Her evlilikte olduğu gibi, inişler ve çıkışlar olduğunu söyleyen Urso, eşlerinden birinin gruptan boşanmak istediğine karar verdiğini belirtti. "Beni sadece kendine istedi. Bu mantıklı değildi çünkü paylaşmak zorundayız. Ayrılık için çok üzüldüm ve sebebine daha da şaşırdım. " dedi.
dokuz-kadinla-ayni-anda-evlenen-adam-akisina-biraktim-S5SB.jpg

Tek eşli bir ilişkiyi özlediğini söyleyen Urso, yatak odasında da iyi bir denge kurmakta zorlandığını söyledi. Seks rotası işe yaramayınca, cinsel yaşamını içgüdülerine dayandırmaya karar verdiğini belirten genç adam "Bu kadar çok eşiniz olduğunda dikkat çekmek veya şefkat almak uzun sürmez. Her şeyi grup olarak deneyimlemek çok eğlenceli, zevkli ve eşsizdir ve hepsi yatakta çok farklıdır. Bu yüzden her şeyin doğal akışında ilerlemesi daha kolay ve güzel." dedi.

Arthur, eşlerinin onunla ne sıklıkta seviştiğini umursamadıklarını, kıskançlığın daha çok hediye verme konusunda ortaya çıktığını söyledi. Hepsinin dikkat, sevgi ve seks talep ettiğini ve biri için diğerinden daha fazlasını yapamayacağını belirtirken "Hala ilişkimizi öğreniyorum." diye de ekledi.

Barbara

Alkışlarla Yaşıyorum
Gümüş Üye
şunun tam tersi evlilik ohh

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

Oggy

kınaya Kars'ın
Bronz Üye
her milliyetten hanım var adamdaki skalaya bak.....

CipraLex

Gümüş Üye
Adam bu kadınları kızdırırsa hepsi beline boy boy bir şeyler bağlayıp bu adama dalmazsa iyidir...:D

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

Karahan

Bronz Üye
9 Kadınla beraberlik aman yarabbi camide yatar insan.. :)

Biri yaşlı biri genç iki köylü yolda yürüyorlarmış
genç yaşlıya demişki hep camiye benden erken geliyorsun
bunun hikneti nedir demiş yaşlı amcada bak oğul
ben iki evliyim sabah kalkıyorum eşimin birisi suyumu döküyor
diğeri havluyu getiriyor abdest alıyorum biri ceketimi giydiriyor
diğeri ayakkabımı giydiriyor bende tez zamanda camiye gidiyorum demiş
genç olanın aklına yatmış ve oda iki kadınla evlenmiş.
bir süre sonra genç olan yaşlı amcadan erken gelmeye başlamış
yaşlı olan sormuş nasıl bendende erken geliyorsun nasıl iyimi demiş
gemç olan demişki sabah kalkıyorum evde kıyamet kopuyor iki karı dırdırı
bağırtı çğırtı bende erkenden kaçıyorum camiye şimdi neden erken geldiğini anladım demiş..:)

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Bir şey olmaz, olmadı eş sayısını 30a çıkartırım gene aynı sayıya ulaşırım.
Ümidim hepten yok oldu pistten alınacak bebelerin olmayacak demek ordan oraya koşturup alemi sinir eden ayağa bacağa takılan sümüğü davetlilerin üzerine sürülen çocuklar dünyayı güzelleştiriyor

Üst Alt