Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
İstanbul'da jandarma ekipleri operasyon düzenledi.

uyusturucu_4806.jpg

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, S.M. isimli bir kişinin İstanbul'da 'torbacı' adı verilen uyuşturucu satıcılarına yüklü miktarda uyuşturucu hap satışı yapma hazırlığında olduğu bilgisini aldı.

Paketlenmiş halde 300 bin uyuşturucu hap bulundu
İhbarı değerlendiren ekipler, şüphelinin Eyüpsultan'da uyuşturucu hap depoladığını belirledikleri iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, paketlenmiş halde 300 bin uyuşturucu hap ele geçirdi.

Kokusunu bastırmak için gres yağıyla kapladılar
Şüphelinin, uyuşturucu maddeleri, kokusunun yayılmasını önlemek amacıyla gres yağı ile kaplayarak paketlediği dikkat çekti.

DHA'nın haberine göre, gözaltına alınan S.M., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

pumpkin

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
4-5 yaşında falanım. bigün babam bisiklet mi motosiklet mi onunla uğraşıyo. gres yağı da böyle marmelat gibi rengi kıvamı çok güzel görünüyo. artık ben nası baktıysam git annenden ekmek iste gel üstüne süreyim dedi. ben de saf saf koştum anneme gittim ekmek verecekmişsin dedim. niye dedi sürcekmişiz dedim. annem gelip babama kızmıştı çocukla niye dalga geçiyon diye bana da dönüp o yenmez demişti. babam da baya güldüydü kahkahayla. erkekler neden bölesiniz acaba .s.s o geldi aklıma 🚬

Üst Alt