Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
400g taze kültür mantarı
Tereyağı
150g rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz
Öncelikle mantarları temizleyerek kabuklarını soyalım.
Bir fırın kabına yan yana dizelim.
Üzerlerine tuz serpelim. Ardından 1’er çay kaşığı kadar tereyağı alarak mantarların içine yerleştirelim.
Mantarlarımızı 185 derece...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.